Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie KW-1S

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca mi się sprzedawać KW-1S bo już mam IS ? Może mi się jeszcze na coś przydać ?

Opublikowano

sprzedaj do niczego się nie przyda bo nim praktycznie się na - wychodziło za bitwe :P

To jak ty nim grasz że nie zarabiałeś?

Łatwo wyjść na +

zostaw

shoob.png

Opublikowano

sprzedaj do niczego się nie przyda bo nim praktycznie się na - wychodziło za bitwe :P

To jesteś chyba jakiś niedorobiony... Ja nigdy kv-1s na minus nie wyszedłem, epicki czołg.

7yoDoas.png

Opublikowano

Wyjść KV-1S na minus, to trzeba chyba wszystkie pociski w powietrze wystrzelić.

Ja na 180 bitew nim, ze 4 razy na - wyszedłem.

Tylko dlatego, że jakiś debil mi się pod lufę wpakował... A to jest automatyczne wyjście na -...

Zostaw, wyexp sobie KV-13. Będziesz miał odblokowane obie linie.

Jak wyexpisz, to sprzedaj, ale uważaj, żeby nie sprzedać podczas promocji, bo wtedy sprzedasz za 1/4 ceny, a nie za 1/2.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym go nie sprzedawał. Jeśli ogarniasz ten czołg to praktycznie nie da się wyjść na - chyba, że strzelasz gdzie popadnie, albo jakiś idiota Ci się pod lufę wpakuje.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Sprawa jest prosta - grasz nim to go zostawiasz. Nie grasz, zajmuje slota, to go na żyletki wysyłasz. Nie ma co komplikować.

76561198001815076.png
Opublikowano

Sprawa jest prosta - grasz nim to go zostawiasz. Nie grasz, zajmuje slota, to go na żyletki wysyłasz. Nie ma co komplikować.

Ale teraz jest w Promo więc nie opłaca się go sprzedać + dobrze zarabia z 30% jak mniemam.

Sig.png

Opublikowano

Zostaw go do patcha 0.8.6. Pz IV, KV-2 i inne trolle dostają nerfa penetracji na premium pestkach.
Osobiście bym go zostawił i zobaczył jak będzie się grało po update, bo gra może być o wiele przyjemniejsza :)

Opublikowano

Tym kv-1s nie idze na minus wyjść jedynie jak wyjebiesz wszystkie pociski w ziemie to tak ale jak za każdym razem zbierasz DMG to nie ma szans żebyś wyszedłna ten minus .

A graj na kompaniach nim to jeszcze wiecej zarobisz nim niż na randomkach mówie ci . Nie sprzedawaj go .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...