Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Klan

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie możliwości daje klan i do jakiego klanu dołączyć ?

Opublikowano

A polecasz jakiś klan ?

Czy jeśli mi się klan nie spodoba to mogę go normalnie opuścić ?

Opublikowano

Jak spełnisz wymagania to dojdziesz do klanu. Zalety: plutony,cw (możliwość golda), kompanie (większośc wygranych jak ogarnięci), turnieje, pomoc ogólna itp. Wady: np. ts jeśli ktoś woli grać z muzyką, pewne wymagania. np. 3 razy na tydzien musisz byc wieczorem.
Jak odejdziesz z 1 klanu to musisz odczekać 48h żeby dojść do następnego.
Podaj nick to zobaczymy staty i Ci podpowiemy gdzie by Cię przyjęli :)

6cluij.gif

Opublikowano

Słabe mam statystyki. Ale chcę się dowiedzieć, więc:

Odznaczenia mistrzowskie class-ace.png As pancerny 0 class-1.png I klasy 2 class-2.png II klasy 9 class-3.png III klasy 15
Ogólne wyniki Stoczone bitwy 1 489 Zwycięstw 641 Przegrane 826 Przetrwał bitew 381 Doświadczenie ogólne 255 615 Średnio doświadczenia na bitwę. 172 Najwięcej doświadczenia za bitwę 1 135
Skuteczność bojowa Zniszczył 636 Wykrył 661 Procent trafień 42% Zadane uszkodzenia 291 595 Punkty zajęcia bazy 2 048 Punkty obrony bazy 685

A ty jakie masz statystyki ?

Opublikowano

Nie do końca o te staty. Tylko eff itd. Masz tylko 1500 bitew, więc tylko nowopowstałe klany (też nie zawsze). Jesli mogę doradzić to nie strzelaj po ścianach (42% to mało, chyba, że masz artę - wtedy, przepraszam:) ) 43% win tez słabiutko, więc będzie Ci ciężko gdzieś dojśc. Ale szukaj, byl tu gdzieś spis. Grając z kimś podłapiesz różne "taktyki" i fajne miejscówy itd i się nauczysz grać. :)

6cluij.gif

Opublikowano

Łatwiej o znalezienie plutonu/kompanii i możliwość gry na cw.

Zależy jaki klan się natrafi, czasami tracisz możliwość grania na publicznych kompaniach przez znienawidzony dla graczy klan lub ludzi z klanu, gry na CW to musisz już znaleźć bardzo dobry klan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...