Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExperionMt2 [Dedyk] [Medium]

Experion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Same świetne wypowiedzi na temat serwera. Zagram z chęcią !

Niestety nie mogę polecić serwera. Po jednym dniu GM'ka rozdała itemy przez co nastąpił reset serwera.

Mieli zwiększyć raty i zrobić OX żebyśmy mogli się odrobić. Dali 50% raty i jakiś zjebany OX ze zjebanymi pytaniami niezwiązanymi z metinem, na którym nic nie zyskałem.

Szkoda mi czasu na ten szajs i mam nadzieje, że serwer nie będzie się cieszył dużą popularnością.

Pozdro, Luka.

Nie wiem czy dobrze rozumiem, lepiej gdyby nie było resetu tak ?

Dobrze zrobili, ale nadal zastanawiają mnie sytuacje jak to jest,

że na tylu serwerach GMi rozdają te itemy. Kogo wy macie w tych teamach ?

Opublikowano

Same świetne wypowiedzi na temat serwera. Zagram z chęcią !

Nie wiem czy dobrze rozumiem, lepiej gdyby nie było resetu tak ?

Dobrze zrobili, ale nadal zastanawiają mnie sytuacje jak to jest,

że na tylu serwerach GMi rozdają te itemy. Kogo wy macie w tych teamach ?

Zazwyczaj wszystko jest ok do startu, po starcie wielu GM'om lubi odbić korba no i tak potem wychodzi ;d

Zapraszamy do gry ;d

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Tak patrzę sobie 500 online, w sumie dlaczego by nie zagrać.

Na pewno o niebo lepszy od Al**2, niebo lepsza maszyna, no i administracja wygląda na ogarniętą.

Fajny motyw z filmikami przedstawiającymi jak i co robić. Fajny pomysł, naprawde serwer godny polecenia.

Pobieram i na pewno szybko nie zejde z PCta ;P

Opublikowano

Tak patrzę sobie 500 online, w sumie dlaczego by nie zagrać. Na pewno o niebo lepszy od Al**2, niebo lepsza maszyna, no i administracja wygląda na ogarniętą. Fajny motyw z filmikami przedstawiającymi jak i co robić. Fajny pomysł, naprawde serwer godny polecenia. Pobieram i na pewno szybko nie zejde z PCta ;P

Dzięki że pomysł z filmikami się podoba, z pewnością będzie ich jeszcze więcej :)

pslv.png

Opublikowano

Wbiłem i polecam gorąco !

Yang na auto event trzeba sporo, ale i gracze to sknery nie chcą doładowywać ;P

Trzeba wbić i ładować kasę.

Wbijać Jinno jeszcze pół licznika i auto event OPEN :)

Gra się przyjemnie. Ludzi sporo 500+ :)

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale parametry maszyny są podwyższone, a licznik podkręcony o 2.2x.

@Top

Będą metale w IS?

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale parametry maszyny są podwyższone, a licznik podkręcony o 2.2x.

@Top

Będą metale w IS?

Wiesz co ci powiem, albo jednak zatrzymam to dla siebie bo takiego idioty się opisać nie da. Licznik nie jest podkręcony potwierdza to wiele osób to samo maszyna spokojnie wytrzymuje ddosy to starczy, parametry nie musza być jakieś super. Serwer polecam jak najbardziej, współczuje tylko Harionowi ze musiał mieć takiego Tevana w Teamie(patrz post wyżej)

Opublikowano

Wiesz co ci powiem, albo jednak zatrzymam to dla siebie bo takiego idioty się opisać nie da. Licznik nie jest podkręcony potwierdza to wiele osób to samo maszyna spokojnie wytrzymuje ddosy to starczy, parametry nie musza być jakieś super. Serwer polecam jak najbardziej, współczuje tylko Harionowi ze musiał mieć takiego Tevana w Teamie(patrz post wyżej)

Pokazywałem dowody na podkręcony licznik, dawałem link do pliku który pokazywał prawdziwą ilość graczy. Ty pewnie bardzo dużo wiesz co się dzieje w administracji i jak działa serwer, prawda? Z pewnością wiesz więcej ode mnie ;)

@Top

Zrobicie doładowywanie sm przelewem?

Opublikowano

Czemu nagle tak mało osób gra? Co do serwera to bardzo przyjemni się gra, tylko BM i Mental widocznie odstaje w pvp( w sensie są dużo lepszymi profesjami od innych). Najlepiej usunąć te 6skille i dodać roski na magie.

Opublikowano

Czemu nagle tak mało osób gra? Co do serwera to bardzo przyjemni się gra, tylko BM i Mental widocznie odstaje w pvp( w sensie są dużo lepszymi profesjami od innych). Najlepiej usunąć te 6skille i dodać roski na magie.

Ogólnie ostatnio te 2 klasy poprawiłem i są już bardziej znośne, mnie osób aktualnie jest spowodowane najpewniej wyjazdami na wakacje itp. gdyż w tym okresie gdzie niebawem będzie połowa wakacji najwięcej osób wyjeżdża, ale gwarantuje ze kilka dni, a będzie tyle osób ile było, już nie raz były takie spadki i wzloty ;d Pozdrawiam.

pslv.png

Opublikowano

Po pobraniu klienta, trzeba pobrać łatkę z forum - forum wyłączone/nie działa xD.
Mógłby mi ktoś podesłać ową latkę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...