Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy znacie jakiegoś pro gamera który...

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy znacie kogoś sławnego w lolu który gra tak że kamerę w grze ma zablokowaną (czyli że nie może przesuwać tylko sama się przesuwa) sławnego tzn kogoś z turniejów albo teamów jakiś.

Opublikowano

Zdaje mi się(moge się mylić) że athene tak grał.

Ta, mi też się tak wydaje, sprawdź sobie na yt/twitchu :p.

28bb3w1.png

Opublikowano

nie na to nie zwracam uwagi, wiekszość streamerów pewnie też. Gramy tak jak jest wygodniej, o ile musze lasthitować to chyba gram na zlokowanej ;). Chyba athene

Opublikowano

To znaczy, że kamera porusza się nad postacią i nie musisz ją przesuwać myszką. ( Dla mnie niezalecane, trochu lamie ze zlockowaną :D)

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi ze "zlockowaną kamerą" ?

28bb3w1.png

Opublikowano

Może nie jestem pro gejmerem. Ale od początku mojej gry mam zablokowaną kamerę, nie wiedziałem, że można było odblokować to sobie, to się zbyt mocno przyzwyczaiłem aby grać i przesuwać kamerę. Grać gram tak na ponad przeciętnym poziomie i jest dobrze.

Opublikowano

Ja gram na zablokowanej kamerze od początku mojej gry i już nie umiem grać na odblokowanej. Dla mnie jest to wygodniejsze między innymi w TF widzę, gdzie jestem i nie muszę szukać mojej postaci po całej mapie.

Opublikowano

Czyli zlockowana kamera jest gorsza od odblokowanej?

To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Niektórzy grają na zablokowanej, a inni nie.

Opublikowano

To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Niektórzy grają na zablokowanej, a inni nie.

Gorsza, z jednego powodu zasięg skili (wychodzą poza kamerę)

przykład to gdy gankuje cię jungler. Nie widzisz go po po prostu nie masz takiego zasięgu kamery.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ja gram na zablokowanej kamerze od początku mojej gry i już nie umiem grać na odblokowanej. Dla mnie jest to wygodniejsze między innymi w TF widzę, gdzie jestem i nie muszę szukać mojej postaci po całej mapie.

Może i widzisz gdzie jesteś w TF, ale jeśli ktoś jest daleko i grasz np. takim Shenem to nie dasz rady użyć na nim swojego ultimate. Na odblokowanej kamerze jest dużo lepiej, można ją bardzo szybko zablokować przyciśnięciem Spacji.

Opublikowano

Myślę ,że ponad 90% graczy lola gra na odblokowanej bo ma się więcej możliwości.

A żeby znaleźć szybko swoją postać wystarczy kliknąć SPACJE.

Dzięki odblokowanej możesz szybko zobaczyć co dzieje się np. 3000 jednostek przed tobą.

0)

Co do tematu to chyba TYLKO athene ale praktycznie żaden inny zaawansowany gracz tak nie gra bo jak by tak grał to by nie osiągnął takich wyników ;)

Opublikowano

ja gram na zablokowanej że moja postać jest ciągle na środku a jak chcę zobaczyć kto jest przedemną lub za mną to przesuwam myszką po minimapie

Myślałem że każdy gra na zablokowanej :P w docie nie da się zablokować i to mnie zdziwiło

Opublikowano

Lepiej grać na odblokowanej, masz szersze pole widzenia. Ja sam gram na zablokowanej i żałuję, bo szybko nie uda mi się przestawić na odblokowaną, zwłaszcza że TS3 mam na scrollu od myszki i jak chce coś powiedzieć to samo mi zmienia kierunek... No ale cóż, trzeba kiedyś w końcu wziąć zmienić ustawienia i odblokować kamerę xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...