Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd 80029519 Ps3 jak naprawić - pobieranie z PSS

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak naprawić błąd systemu pobierania czegoś w sklepie PSN? ( błąd typu "80029519" )

Błąd polega na pobieraniu czegokolwiek z PSN, ( nie moge pobrac mapy Nuketown 2025 dla black opsa czy zagrac w multi w najnowszym God of war.

Jest jakiś fix do tego albo jak to naprawić aby nic nie zepsuć?

Nie chcę tracić lvla - aż 30 czy kilkaset save'ów do gier oraz 50 platyn :/

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

to jest błąd profilu
musisz usnąć profil i na nowo go założyć, oczywiście mowa o tym z konsoli a nie koncie PSN, następnie ponownie przeprowadzić aktywacje konta.

save'y musisz skopiować jeśli chcesz je zatrzymać, pamiętaj o tym, że niektóre save'y mają zablokowaną możliwość kopiowania - w takim wypadku najlepiej być posiadaczem abonamentu PS Plus i skopiować wszystko do chmury

platyny zostają, są przypisane do konta PSN a nie konsoli i leżą na serwerach Sony

Przed tym zabiegiem, możesz też spróbować z odbudową bazy danych korzystając z Recovery Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/270220-tutps3-recovery-menu/

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Recovery robiłem...

no kurde lipa z save'mi chodzi mi teraz o aktualnie kilkanaście gier których posiadam i chciałbym ich savy mieć a nawet wszystkie bo chyba trofea się wykasowują?

Btw. jest jakiś poradnik jak dokładnie naprawić ten problem napisane przez polaka, co robić krok po kroku?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Trofea nie mogą się skasować... one są przypisane do konta PSN a nie konsoli!

Czy są przez polaka to nie wiem, są przez amerykanów, wystarczy wejść na YT i wpisać kod błędu

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...