Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy serwer

zagi11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy serwerek powstanie dziś o 23:00 wszystko dopięte na ostatni guzik :) proszę czekać na linka specyfikacje podam wraz z linkiem

Opublikowano

6 osób i takie lagi? Masakra :/

Nieważne, moja wina :D

Opublikowano

jeszcze było grzebane dlatego tak było teraz juz jest wszystko ok jeśli ktoś widzi jakiś błąd proszę pisać o tym będą z miejsca naprawiane , ale sami ich wszystkich nie wypatrzymy:)

Opublikowano

Na pewno u was działa cachowanie szablonów? Bo mi się wydaje że za każdym razem wszystko wczytuje mi się od nowa i przez to tak wolno działa :/

I jak już powiększyliście spichlerz to moglibyście też dać większą zagrodę ;)

Nowicjusz
Opublikowano

Lagi bd jak na razie dla tego że serwer pracuje na bardzo słabej maszynie.. możliwe że ją zmienimy wtedy będzie wszystko ładnie śmigać.. a jak na razie przykro Mi ale nic na to nie poradzę ;/

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer jedna wielka lipa. Szkoda czasu.

To we zrób lepszy serwer bo bym sobie pograł na jakiś zajebistym ale nie ma takiego geniusza jeszcze któremu by się chciało.. :( jednym brakuje pieniędzy a drugim pomysłu a znów trzecim umiejętności.. jak by tak się zebrać to by coś wyszło ;p

Opublikowano

ej weźcie naprawcie rekrutacje masową na s2 bo nie można klikać w jednostki tylko trzeba wpisywać i przy robieniu offa zajmuje to dużo czasu

wystarczy nadpisać plik game_train.tpl

Opublikowano

Dodajcie rozwój barbarek powyżej 6k chociaż do 8-10k bo lipa troche tak budować ciągle :D

Opublikowano

TO jest gówno a nie serwer . 3 godz sie grało i tu nagle admini atakują i .. koniec gry . brawo pogratulować . Zadnego porzadnego serwera niema . jedynie global :( ....

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Opublikowano

Nie jestem żadnym adminem, Nudosław też nie jest ;)

Pozdrawiam Voltors

KNF, zrobicie coś z tym dalszym rozwojem barbarek? I fajnie by było jak byście bug zagrody naprawili :)

Nowicjusz
Opublikowano

Kurde... szczerze ? już dawno temu wszystko bym zrobił ale nie ma sensu z takim VPS.. zacina się jak nwm i wgl ;/

i chodzi o świat 1 ? ;> już poprawiam ich rozwój :)

aaaa i znacie jakiś fajny serwer metka ? ;> ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...