Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem z moim komputerem. Musiałem zrobić formata dysku c (miałem na nim windowsa). Zainstalowałem nowe oprogramowanie. Niby wszystko zostało zakończone z powodzeniem ale gdy przesuwam otwarty folder to zostawia od za sobą pasek, a gdy przesuwam w duł stronę internetową to przechodzi przez cały ekran pasek. Mógłby mi ktoś pomóc oczywiście daje 5 i +.

@edit

Tu macie zdjęcie jak to mniej więcej wygląda.

k4usiseil0uo1xlqvmqt.jpg

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

DirectX wgraj, odinstaluj i zainstaluj ponownie sterowniki do karty graficznej, a jak nie pomoże to na googlach poszukaj ^_^

A jak google nie wie jak Ci pomóc to wyłącz komputer, przynajmniej spędzisz święta z rodziną a nie z komputerem :)

Opublikowano

Dzięki wgrałem jeszcze raz sterowniki i działa bardzo ładnie. Oboje dostajecie nagrodę :P. Już idę do rodziny tylko jeszcze mam mały problem nie mam żadnych dzięków w windowsie np. gdy się od uruchamia, wyskakuje błąd nic :(

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Jak karta dźwiękowa jest zintegrowana z płytą główną to na płycie ze sterownikami do płyty głównej powinny być sterowniki do dźwiękowej.