Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold do Nostale z Allegro

Czarny Gosc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie dawno zobaczyłem, że można kupić gold do nostale na allegro więc postanowiłem sprawdzić czy to nie fake. Transakcja przebiegała pomyślnie tylko mam jeden problem. Jak już dostałem potwierdzenie z banku o przelewie to nie wiem gdzie podział się gold. Proszę pomóżcie z góry dziękuje.

Opublikowano

Napisz do niego na GG jeżli nie podał na allegro napisz na PW mu na all.

I postrasz go policją.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

jeju ty musisz do niego na GG napisac i on jest na niewiodku napewno : ). Ja kupowalem nei raz i on sie ciebie zapyta o nick i moze tez o nick z allegro : ]

pozdrawiam

Opublikowano

zapyta o nick i moze tez o nick z allegro : ]

Nie może a na pewno zapyta o nick z Allegro, bo tak to każdy mógłby sobie za darmo odbierać golda podając się za inne osoby. Ale mniejsza.

Co do przelewu, to dochodzą w weekendy, ale jeśli jest to ten sam bank.

A co do samej transakcji, to polecam spotkać się w jakimś ustronnym miejscu i tam wykonać handel. Mawiają, że pod latarnią jest najciemniej, więc możesz też spróbować na najbardziej obleganym kanale w nosville. Do wyboru.

Aha sprawdzaj następnym razem komentarze Allegrowicza, od którego kupujesz, bo często tam widać czy sprzedawca jest grzeczny, czy też nie. 0 komentarzy też zaliczałbym do nieciekawych aukcji ;)

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...