Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 100-120zł

Juri_gag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, mój a4tech powoli zdycha, tj kabel jest już tak połamany że co chwila się włącza i wyłącza. Szukam czegoś nie drogiego i dobrego, nie chcę przepłacać za firmę, gram w LOL'a i CS'a(1.6 i GO) głównie ale w różne inne gry na singlu też. Osobiście zastanwiam się nad kinzu i deathadderem 3G(tym pierwszym 1600 DPI jbc)

Opublikowano

@UP tylko że bezprzewodowe do gier się niezbyt nadają, mają za duże opóźnienie i przypadkowa utrata zasięgu może się skończyć tragicznie.

W tej cenie raczej G300 albo Kinzu V2

Opublikowano

co Ty gadasz mi się nigdy nic nie dzieje jak mialem z microsofta co tydzien baterie padaly, byla zepsuta ta mi działa w pokoju dalej bez problemow

Opublikowano

nie znasz się to gowno ? bo co 9999 osob Ci wymienilo wady na temat bezprzewodowej myszki? mi tez tak mowili, ale kuppilem sobie i jade na niej rok i jestem zadowolony, nie rozsmieszaj mnie wciskaja Ci ludzie kity co sie w ogole nie znają jak kupisz porzadną to nie bedzie zadnym gownem

//"Bo mam i jestem zadowolony" to nie jest żaden argument ~~Anoizm

Opublikowano

Dobra myszka bezprzewodowa to wydatek paru setek złotych więc chcę przewodową koniec tematu.

Zresztą napisałem że chcę do gier, wytłumacz mi proszę jak myszka za 100-120 zł bezprzewodowa może być w jakikolwiek sposób bardziej precyzyjna i lepsza od przewodowej ? :<

Niech mi ktoś odpisze czy to kinzu te 3600 dpi ma interpolowane czy nie.

Opublikowano

idź do byle jakiego sklepu i kup sobie byle jaką do 20 zł... ja sobie taką kupiłem i od 3 lat po 5h dziennie bez zarzutu śmiga. a jak się zepsuje to nie szkoda bo tania

Opublikowano

Nie. Kinzu nie ma interpolowanego dpi.

Polecam Kinzu v2, firma steelseries więc wiadomo że do gier typu cs,lol będzie świetna(sam mam)

malpasyg.png

Opublikowano

MadCatz R.A.T 3, powinienes trafic uzywana za taka cene, o ile cos bedzie uzywanego. Wyglad mowi sam za siebie, jedynym minusem jest laser optyczny, ale mysle ze az takim maniakiem nie jestes.

Chce prostą myszkę bez bajerów zbędnych z dobrym sesnorem, 4 przyciski mi luzem starczą byleby sensor był dobry :X

Razer Abyssus też ciekawie wygląda, jakieś opinie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...