Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MerkavaBot

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już są błędy programu, nic z tym się nie da zrobić. Trzeba tylko czekać aż autorzy naprawią ten błąd

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja też mam takie coś codziennie rano jak przez nocke boci ;c

5:30 - codzienny reset, a Merkavabot nie posiada funkcji ponownego zalogowania przy resetach/zawieszeniem internetu etc.

Ale on w nocy nie boci, w logach ostatnia informacja 22:30 :(

Jeśli bocisz wcześniej, niż w nocy, to nie używaj programów korzystających z łącza internetowego, prawdopodobnie konto się wylogowuje z jakiejś przyczyny. Ale spokojnie - na pewno, nikt nie wchodzi na Twoje konto, ponieważ Merkava jest w tym dobra, że jeśli masz włączonego bota i włączysz klienta w przeglądarce, to błąd łączenia, będzie w kliencie, a program dalej będzie latał. :rolleyes:

U mnie ten błąd nie pojawia się w innym momencie, niż podczas resetu o 5:30, więc nie powiem ci, czy wymaga to poprawy ze strony twórców. Liczę na to, że w przyszłości, bot będzie się logował ponownie w razie resetu/wylogowania z innego powodu.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...