Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagralibyscie na serwerze SkyBlock?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej serwerowni jest skyblock, jak chcesz sobie zobacz. Z tym że ja mam ulepszonego bo oprócz zwykłej wyspy są jeszcze inne ale nie wymienię bo będzie reklama czy coś.

Opublikowano

Zagralbym na SB ale na takim ogarnietym... Spolszczone skonfigurowane pluginy, ładny spawm, ogarnieta administracja itp

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Moim Zdaniem . Polscy "mejkerzy servów minecraft" powinni zacząć robić serwery w stylu roleplay niż skyblock , ponieważ te surviviale itp się już "przejadły" tak samo ze skyblockiem (co tam takiego ciekawego)

Opublikowano

Grałem niedawno na takim wraz z kuzynem-powiem szczerze gra była dosyć fajna, lecz z czasem się nudziła...

Jeżeli zamierzasz rozbić taki serwer to na wstępie powiem ,że odradzam nie jest to spowodowane pierwszą linijką tekstu który napisałem.Powodem jest to ,że na polskiej scenie jest już jeden z elit w dziedzinie serwerów tego typu :) Licząc wiele małych,dużych oraz zagranicznych serwerów jest ich bardzo dużo.Lecz jeżeli jesteś uparty i nadal chcesz robić taki serwer zostało mi życzyć ci Powodzenia!

Opublikowano

Nie, według mnie za dużo tych SkyBlocków ... Przejadły mi się :p

Wymyśl coś bardziej ciekawego/oryginalnego może ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Najlepiej na jakimś ogarnietym na ktorym sa admini i dbaja by strefy pozyskania surowca byly odnawiane a nie na serwach z ksiezycowym krajobrazem po wojnie atomowej gdzie wieszosc pluginow juz dawno przestala funkcjonowac. Rzeczywistosc 90% polskich serwow. Nawet tych dedyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...