Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kręcenie pordników czy to dobry pomysł :P

freyah01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie. Moja sytuacja wygląda tak... gram w PL już jakieś 2 miesiące...dorobiłem się ładnego ekwipunku... przerwa na 52lvl moim WP aż wbije skille na G/P. Mam teraz sporo wolnego czasu i chciałbym zrobic poradnik na you tuba... W pierwszym odcinku chciałbym zaprezentować mój ekwipunek.. i rozbić kilka metków na sohan :P Myślicie że to dobry pomysł na urozmwicenie sobie trohę życia ? Takie filmiki (Poradnik) na youtube ma szanse na 100+ wyświetleń ?

Jesli waszym zdaniem ma to sens... Prosze zaoferować mi.. program którym mógłbym robic filmy w bdb jakości.. aktualnie ściągam Camtasia Studio. I powiedzcie co będe potrzebował oprócz tego programu... Moze Frapsa ? No nie mam pojęcia... nigdy się w to nie bawiłem :P

Z góry dzięki za pomoc

Krzychu :P

Liczę na szybką odpowiedź

Flasko

Opublikowano

Pierwszy poradnik czyli pokazanie eq i rozbijanie metinów to może być wstęp , pokazujący czego można się dorobić oglądając i stosując się do twoich poradników .
Jeśli nie zaprzestaniesz ,,tworzenia'' tych filmów , to według mnie wyświetlenia będą grubo ponad 1k . Lecz żeby osiągnać taki rezultat trzeba oczywiście czasu i jakieś reklamy .
A co do programu , którym byś mógł nagrywać , to może spróbuj Dxtory ?

f694fc7eb0c9808f08e2b78700605b92141.101.

Sygnatura By Me

02.06.2013 - 25 Postów (Pijawka II)

Opublikowano

Hmmm no do 1 lvl to już cięzka sprawa :P Nie chcę się cofać :P Ale coś wymyślę... i dam wam znać jak poszło :) Zabieram się do roboty

Opublikowano

mozesz nagrac z jakiegos privka - np z ravi tam zaczniesz let's play a na pl w tym samym czasie podbijesz skille i bedziesz mogl nakrecac filmyz DT albo z bossow i metinów

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

mozesz nagrac z jakiegos privka - np z ravi tam zaczniesz let's play a na pl w tym samym czasie podbijesz skille i bedziesz mogl nakrecac filmyz DT albo z bossow i metinów

Dobry pomysł :P

Opublikowano

najlepiej dorobic sie na LP z ravii

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Na plu nuda kto będzie to oglądał lepiej z prywatnych serwerów np ravia i tak się nie wybijesz zobacz ile ludzi tak kręci jeśli zadowoli cię nic innego jak "hejt" i 10 wyświetleń na film to nagrywaj śmiało już lepiej pomyśleć na twitchem wiem że chodzi ci o kase z partnerstwa xD

Po co mam oglądać jakiegoś początkowego lets playera jak można już tych znanych isamu/kiecol/fubu

Opublikowano

Zacznij od pierwszego poziomu grę nową postacią... wtedy to będzie jakby Lets Play, ale możesz w nim udzielać wielu wskazówek.

Opublikowano

Więc tak to może wypalic :) Do nagrywania polecam Bandicam :) liczę na like :)

Zacznij od pierwszego poziomu grę nową postacią... wtedy to będzie jakby Lets Play, ale możesz w nim udzielać wielu wskazówek.

Wiesz na Pl to moim zdaniem się nie opłaca lepieej od zera ale na privie :)

Opublikowano

Jak chcesz nagrywac to fraps Ci wystarczy, ale do lepszych gier typu war thunder, crysis itd. To polecam Action. A co do obrobki to sony vegas

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

To jest bezsens. Po co ci to? Nagrasz filmik, rozdasz eq i co? Sławny się nie staniesz. :P Moim zdaniem to jest bardzo zły pomysł. Graj sobie z kumplami i u nich będziesz budził szacunek i respekt. Jeżeli o to ci chodzi. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...