Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dlaczego malzahar jest tak malo uzywany

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, czemu nim nie gram? Łatwy do skontrowania, nudny, 0 mobilności, dziwny ult .

Na midzie mam jedynie kilka swoich pickow, którymi mogę grać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W takim ukladzie interesuje mnie dlaczego ma taka wysoka cene, jezeli nie jest jej warty?

Bo nie jest to stara postać. Im nowsza postać= wyższa cena

A tutaj masz ciekawy link.

Nie dziękujcie.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/List_of_champions

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Po prostu Malzahar dla ludzi jest za ciężki , wiele ludzi boi się grać nim bo jest po prostu trudny.Jego skilli dosyc łatwo uniknąć ma też (moim zdaniem ) słabego ulta bo nie możesz się ruszać bo ult przestaje działać.

Opublikowano

Dooobra ale nie taki malza straszny na jakiego wyglada.Na pewno da sie zrobic jakis mini escape system.Napewno spelki flash i ghost i jakiej buty by sie przydaly tylko nie znam sie na tych itamkach.Moglby ktos podpowiedziec?

Opublikowano

Malzaharem ludzie nie grają bo Nie widzą jak Inni grają. Tak samo jest z np. Syndrą... Naprawde Idealna postać a rzadko ją widzę.
Malza jest prawdziwym Champem którego trzeba ogarniać.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Moim zdaniem malzahar jest bardzo dobrym bohaterem i za każdym razem jak z jakimś gram to myślę ,że powinni go znerfić ( to tylko moje zdanie :D )

Jak grałem przeciw malzaharowi pierwszy raz to nawet nie zdążyłem zauważyć co się stało i po sekundzie leżałem martwy. Oczywiście bez możliwości jakiejkolwiek ucieczki (stun)..

Jak dla mnie jest to bd dobry bohater. Co prawda mało mobilny ale ma swój potencjał :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...