Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup laptopa do gier.

MikeCandys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za taka cene nie ma dobrych laptopów pod gry, minimum to lenovo Y580. Za 2000 masz, ale stacjonarke i5 3350p + 7850 w tej cenie nic wydajniejszego nie będzie.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

W tej cenie hmm nie długo dostane jakieś 300-500 zł czyli będę mieć 2200-2400.

Jaka jest różnica pomiędzy Acer'em a Lenovo ?

@UP mi nie chodzi o granie w Far Cry 3, Crysisa czy też Battlefield'a 3,4. Starczy mi Dota 2 i Fifa 13 aby bez lagów na full detalach i będzie git :)

logo1.png
Opublikowano

Nie wiem jakie ma wymagania ta "dota 2", ale fifa 13 chodziła ma na radeonie 5450 więc tu problemu nie powinno być. Tylko zastanów się dwa razy czy naprawdę potrzebujesz laptopa ( chyba, że gdzieś do pracy i przy okazji jakieś słabsze gierki ) bo za cenę 2400 masz i5 3350p + 7870XT albo zwykłe co wystarczy na każdą gre.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Nie po prostu kończę gimbaze i idę do internatu, więc chyba nie zabiorę tam stacjonarki.

W Dotę grałem na laptopie kolegi lenovo który ma jakieś 4/5 lat, więc chyba z tym też nie ma największego problemu.

Czy jest mocna różnica pomiędzy i3 2,20, a 2,40 ?

logo1.png
Opublikowano

Zalezy jaki model. Lenovo Y580 dostaniesz za mniej niz 3000. Za 2500 chyba juz są z i3 albo i mniej, nie chce mi sie sprawdzać ;p Wpisz na allegro i poszukaj.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

laptopy to nie sa do gier... za 2k kupisz dobrego pc albo badziewnego lapka co za problem? tyle ze lapek mobilny jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...