Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty ,hacki

hacker000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,jestem nowy na forum.Naszła mnie nagła ochota na sprawdzenie działania haków.Oczywiście to wszystko w celach edukacyjnych.Nie mam pojęcia skąd wziąć jakieś aktualne haki i co oznaczają te skrótu UCE itp.Tu moja wielka ,ogromna prośba.Czy jakiś miły i doświadczony user tegoż oto wspaniałego forum ,mógłby przybliżyć mi temat cheatow do gry kalonline i przedstawić mi jakieś najlepsze ,aktualne hacki działające na privach ?!Proszę o pomoc .

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No a więc to wygląda tak. UCE - Undetected Cheat Engine. Na privy nie ma żadnych hacków które odpalasz i możesz mucic. Kiedyś był 1hh - 1 hit hack lub Noor-l który robił to za ciebie ale teraz sam musisz posłużyć się uce i zrobić sobie jednorazowego hacka. Wniosek ? Nie dotkniesz świata hackerów kalonline gdyż widać że szukasz gotowców ;] . Na globala możesz znaleźć takiego hacka... ale ty mówisz o privach. Wątpię że ktoś ci po kolei będzie mówił co zrobić żeby np zrobić CD splasha i UG na warhillu, ja przynajmniej raz to robiłem i 2 raz nie będę.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nie koniecznie chodzi mi o gotowce.Skoro mówisz ,że da się jednorazowo to chce dowiedzieć się jak takie coś zrobić ,jakiego programu użyć.

//PS : Tak wgl to tez gram na Warhillu. ;P

Opublikowano

Powoli sam cos zaczynam czaic ,ale mam problem ! Otwieram program DA Engine ,ukrywam go rootkitem ,odpalam kala (privata) ,chce zaladowac engine.exe ,ale tu wyskakuje error ! Co robić prosze o pomoc.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

a no znaleźć inne CE bo tamto już jest wykrywalne :P

W tym to Ci nie pomogę, bo nie gram na privach (w sumie jak padło SKH to już w ogóle nawet na globalu nie gram, bo bez dll to już nie to samo :P)

może to zadziała?

http://x7.to/yo61sr

edit: szczerze mówiąc nie sprawdzałem tego UCE bo jak już mówiłem nie gram na privach :P

sign.png
Opublikowano

Mam wejsc w ten plik GBL ,czy engine ?

Jak odpalam ten GBL engine i podpinam sie pod engine.exe to dupa.

Mozesz podac cos innego ?

//edit

Powiem moze tak... Che shackowac serwer Warhill ,moze ma ktos sprawdzony UCE ,ktory dziala ?

Opublikowano

Noo... znalazłem UCE ,ale teraz próbuje zrobić CD Berserka na Warhillu ,ale coś mi nie wychodzi.Robię tak jak w tutorialu z FAQ ,ale nic.Prosze o pomoc.

Pozdor :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...