Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

info Superpershing otrzymał nerf przedniej płyty pancerza.

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaja sobie robią ?? Nie dość, że to już syf to jeszcze go chcą skopać ??

Mam nadzieje, że za to zabiorą mu 10t xD Chociaż taki mułowaty nie będzie.

x

Opublikowano

Hmm czy na teście 8.6 już jest znerfiony? Jak tak to trzeba zobaczyć jaka jest różnica

Jeszcze nie.

Możliwe, że zrobią to w 2 lub 3 teście.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Kur*a, nie za taki czołg płaciłem. Kiedyś ten zupełny brak penetracji nadrabiał pancerzem, teraz już większość wchodzi a po tym patchu? Masakra, wybaczę im to jedyne jeśli zwiększą pena ok przynajmniej 10-15

2815676267.png

Opublikowano

Dobra beka jest bo oni chcą super pershinga utrzymać historycznego a historyczny SP miał działo któro przebijało ok 220 mm pancerza pod kątem 30*... Z 900m!
>_>

shoob.png

Opublikowano

Nievz 900m, tylko z 300m (900jardów czy tam stóp to nie 900m). Jeżeli każdy czołg by mieli utrzymać historyczny, Chaffee nie miałby lepszej wieży, ważyłby 15t i miał silnik 140km (dla przykładu). Hellcat miałby zwrotność Chaffeego, prędkość do 90km/h.

Opublikowano

Nievz 900m, tylko z 300m (900jardów czy tam stóp to nie 900m). Jeżeli każdy czołg by mieli utrzymać historyczny, Chaffee nie miałby lepszej wieży, ważyłby 15t i miał silnik 140km (dla przykładu). Hellcat miałby zwrotność Chaffeego, prędkość do 90km/h.

Podczas testów pociski z tej armaty przebijały pancerz o grubości 215 mm nachylony pod kątem 30° z odległości ponad 900 m (1000 jardów, a z 90 m (100 jardów) penetrowały nawet 300 mm pancerza. Specjalnie dla tej armaty zaprojektowano nowy typ amunicji z prędkością wylotową pocisku prawie 1200 m/s, gdy pociski armaty 88 mm używanej w "Tygrysie Królewskim" miały prędkość wylotową około 1130 m/s.

Cytat z wikipedii.

Ponieważ czołgi miały by być takie historyczne... :U

shoob.png

Opublikowano

Dobra beka jest bo oni chcą super pershinga utrzymać historycznego a historyczny SP miał działo któro przebijało ok 220 mm pancerza pod kątem 30*... Z 900m!

>_>

Jakbyś chciał historyczne czołgi, to by chyba wszystkie czołgi amerykańskie i brytyjskie poniżej 7 tieru padały na strzała od Tygrysa xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Gdyby zabrali tą jedną płytkę i ubyło by mu parę ton i przy okazji dali buffa do silnika to wcale bym się nie obraził.

Naprawdę.. ten czołg byłby dużo lepszy gdyby nie był "Super". Wystarczyłby po porostu Premium Med 8 klasy.. ..

@Edit:

Co chciałem tak na prawdę napisać..

Gdyby zabrali mu tą płytkę- parę ton by spadło= mobilność w górę- to bym się zbytnio nie obraził.

ALE ci kretyni chcieli zmienić mu nachylenie pancerza.. co masakrycznie zmienia wartość pancerza.

Tak się nie robi.. skoro gracz wydaje pieniądze na TAKI czołg.. to powinien taki zostać. -_-

x

Opublikowano

I z tym się zgodze ; ) Sam Posiadam Sp i naprawdę zdołowało by mnie to jak by mu usuneli tą jedną płyte i w dodatku zmienili kąt ... Bez jaj ale co to by był za czołg ? Ja bym go wtedy chyba sprzedał bo po ch.. mi takie coś .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...