Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W miarę dobry pad do PC.

xDanielPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić w mirę taniego pada do PCta, przeważnie do grania w fifę i w wyścigówki. Chciałbym też, aby przypominał on Dual Shoka od PS3/PS2.
Znalazłem taki, lecz nie wiem czy się on dobrze sprawdzi. CLICK
Pozdrawiam.

Opublikowano

takie podróby szybko się psują, nie masz może żadnego pada od xboxa/ps1/2 ? To wtedy wystarczyłoby kupić przejściówkę i tyle ^^

Opublikowano

Dokładnie, mozesz kupić zwykłego pada do ps2 i wtedy przejściowka, mam tak przy laptopie jak gram w fife, przejsciowka kosztuje chyba 15zł i jest na 2 wejścia tzn 2 pady.

Opublikowano

Tak wgl jak mam pada od xboxa bezprzewodowego, to wiem, że jest opcja, żeby podłączyć go dodatkowym kablem, albo urządzonkiem do pc, które bezprzewodowo łączy się z padem.

Miał ktoś kontakt z takim czymś?

Bo nwm czy to jest wgl opłacalne.

A co do tematu, to możesz nawet kupić byle jaki z tesco za 10zł i jak ci się rozwali, to na reklamację i tyle ^^

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kup byle shit za 10zł, przez kilka miesięcy powinien pochodzić, a potem wymiana ;p

Odradzam. Shity za 10zł trzeszczą.

Najlepiej zrobić tak, jak koledzy wyżej doradzają, czyli kupić joystick do PS2 i do tego przejściówkę.

Ja tak zrobiłem 3 lata temu, bo miałem zbędnego pada i trzyma do dziś, chociaż może to jest spowodowane tym, że raczej wolę grę na klawiaturze :D

897771404427433574016.png

Opublikowano

Odradzam. Shity za 10zł trzeszczą.

Najlepiej zrobić tak, jak koledzy wyżej doradzają, czyli kupić joystick do PS2 i do tego przejściówkę.

Ja tak zrobiłem 3 lata temu, bo miałem zbędnego pada i trzyma do dziś, chociaż może to jest spowodowane tym, że raczej wolę grę na klawiaturze :D

Pad ma chodzić a nie jakies wymysly. Ja mam pada od ps3 i pada za 15zł i róznicy nie widze ;P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Pad ma chodzić a nie jakies wymysly. Ja mam pada od ps3 i pada za 15zł i róznicy nie widze ;P

Coraz więcej gier używa kontrolera X360, a co za tym idzie? Niekompatybilność padów z grą. Przykład: Dopóki nie pobawisz się linijkami w configach to prawa gałka w fifie nie będzie działać. Ja musiałem się bawić z padem od PS2 + przejściówka. Kupiłem od X360 i bez żadnego bawienia się gram z pełnym oprzyciskowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...