Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

śłuchawki z mikrofonem usb do 120 zł

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, rozwaliło mi się wejscie jack i nie działa mi żadne mikro.

Jakie słuchawki do 120 zł będą dobre?

Opublikowano

nawet jak kupisz sluchawki za 30 zl i masz dobre glosniki to beda takie jak te za 200 ja np mam creative hs-600 i jak podlacze do kompa to zero basu gownany dzwiek nic nie ma a jak do glosnika to od razu inne odczucia, a co do sluchawek to polecam te

http://www.morele.net/sluchawki-creative-hs-800-fatality-gaming-51mz0310aa001-138470/

http://www.skapiec.pl/img/258419-49-1-creative-fatality-gaming-hs_1000.html

Opublikowano

@ up

ale się znasz haha

Gdybyś miał normalną kartę dźwiękową a nie zintegrowaną to byś nie musiał podłączać słuchawek do głośników . . .

Po co mu podałeś beznadziejne słuchawki które są na mini jacka a autor chce na USB ? Polecam kupić kartę dźwiękową za te 120zł (słuchawek za taką kwotę nie kupisz dobrych_

Opublikowano

Ty sie posluchaj co mowisz nie mam zintegrowanej karty tylko wiadomo ze jak wstawisz sluchawki do kolumny a do kompa to bedzie inny dzwiek nie? tu sie puknij a po drugie nie jestem pewien na 100 ale on tez sa chyba na usb i one pod csa sa bardzo dobre sie tyle znasz ze prawie nic

edit; napisal wyraznie 120 zl dalem mu do 120 dobre bo wiem jakie są pod csa np, wiadomo ze jak chcesz dobre to sobie za 200 zl kupujesz

Opublikowano

za 200 zl nie ma dobrych słuchawek :)

jak masz gówno w kompie za 2dychy i uważasz to za "kartę dźwiękową" to się nie dziw, że jakość dźwięku jest inna.

Autor napisał, że chce słuchawki z micro na usb bo mu się KARTA DŹWIĘKOWA ZEPSUŁA a ty jakiś syf podajesz . . .

btw. pochwal się tymi "kolumnami" czy tam głośnikami i tą kartą dźwiękową

Opublikowano

nie rozsmieszaj mnie, ty pewnie jakis bogacz jak to sie mowi bogatemu zawsze malo za 200 zl nie ma dobrych sluchawek idz sie przewietrz jestes glupszy niz ustawa przewiduje ty pewnie masz komputer za 10 tysiecy a sluchawki za 2 nie? czy za 2 tez są nie dobre znawco?

i nie musze sie nimi chwalic, ale jak bys byl na tyle inteligenty to bys wiedzial ze jak wlozysz sluchawki do kompa a do dobrych glosnikow to bedzie inny dzwiek

edit; jak chcesz sie posprzeczac to nie tu bo jak na razie kolega chce sie dowiedziec o jakis sluchawkach a nie o naszych bzdetach

Opublikowano

jakbyś podłączył słuchawki do normalnej karty dźwiękowej i do tych twoich głośników to byś zobaczył różnice :)

btw. nadal czekam na te twoje "głośniki" które są lepsze od karty dźwiękowej typu xonara (np. st)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...