Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blue Corki?

xTheWid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaję mi się że tylko Eza. Ez to caster którego za zadanie jest bicie z Q. Korki ma zbyt duże CD (oprócz ulta). Tylko że ten ult się kończy a EZreala Q nie. Jedynie Ez i tyle :) MAm nadzieję że pomogłem. Cześć

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Tak, mniej więcej robić tak jak pod Blue Eza, aczkolwiek jest trochę słabszy z tym buildem od Ezreala.

KidMod. Słyszałem że trzeba mieć troche wiedzy na Kid moda lola. Tak Więc dlaczego corki jest "troszke" słabszy od blue ezreala?

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

@Up.

Ma słabe early, Blue Corki zaczyna się od 6 i ulti.

To był sarkazm xD. No ale cóż wszystko zostało juz powiedzianę :)

Opublikowano

czyli Blue Corki nie jest jakiś dobry i jak robić Blue to tylko Eza?

Podsumowując Zgadza się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...