Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na kase ?

kicek261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam czołg Kw 1S mam zbadanego IS i brakuje mi ok 150 k do niego ale za kazdą bitwą jestem w plecy . Moze wy macie jakiś sposób na oszczędzanie albo coś innego ;)

Pozdrawiam ;p

Opublikowano

Witam mam czołg Kw 1S mam zbadanego IS i brakuje mi ok 150 k do niego ale za kazdą bitwą jestem w plecy . Moze wy macie jakiś sposób na oszczędzanie albo coś innego ;)

Pozdrawiam ;p

Kup jakiś czołg 5 tieru i nim zarabiaj. Na wyższych tierach wyjście na plus bez konta premium już takie łatwe nie jest.
76561198001815076.png
Opublikowano

Kup jakiś czołg 5 tieru i nim zarabiaj. Na wyższych tierach wyjście na plus bez konta premium już takie łatwe nie jest.

własnie kupiłem 2 tier ale nim chyba tez nic nie zdziałam ;))

Opublikowano

Jeżeli tracisz na bitwie KV-1S to jesteś dobry agent.

Jak ty nim grasz???

Tak na serio, to możesz sobie kupić jakiś T5, nim zarabiać. Albo naucz się grać KV-1S ze 122mm - jeździj grupą, wyjeżdżaj, pakuj dzidę, chowaj się.

Opublikowano

Do Pana Wyżej ;D

Powiem Ci że mi Kv-1s czasami z najlepszymi statami wychodził na minus.

Pamiętam kiedyś wystrzelałem prawie wszystko ammo (Ap ) miałem chyba tylko 3 nietrafienie w cel.

Expa ładnie posypało ale kasy zabarkowało żeby wyjść na + .Ogólnie grając na wyższych tierach to są zarobki od (2k-do 10k czasmi trafia się tam z 15k) ale kup tylko premium to prawie cały czas 20 k na +.

Wracając do autora tematu polecam ci kupić jakiś med najlepiej pz3/4 bo potem droga do lepoarda ;)

Jak nie chcesz tracić czasu to wróć do starego dobrego kv-1 , jak masz go wymaxowanego to powinno Ci się przyjemnie grać .

Opublikowano

Do Pana Wyżej ;D

Powiem Ci że mi Kv-1s czasami z najlepszymi statami wychodził na minus.

Pamiętam kiedyś wystrzelałem prawie wszystko ammo (Ap ) miałem chyba tylko 3 nietrafienie w cel.

Expa ładnie posypało ale kasy zabarkowało żeby wyjść na + .Ogólnie grając na wyższych tierach to są zarobki od (2k-do 10k czasmi trafia się tam z 15k) ale kup tylko premium to prawie cały czas 20 k na +.

Wracając do autora tematu polecam ci kupić jakiś med najlepiej pz3/4 bo potem droga do lepoarda ;)

Jak nie chcesz tracić czasu to wróć do starego dobrego kv-1 , jak masz go wymaxowanego to powinno Ci się przyjemnie grać .

Kiedyś tak było ale teraz on jest OP. Ja na nim przy 2,5-3k wychodziłem spokojnie na +.. To Autor LAMI.

Sig.png

Opublikowano

Kiedyś tak było ale teraz on jest OP. Ja na nim przy 2,5-3k wychodziłem spokojnie na +.. To Autor LAMI.

KW-1S nie jest OP

Jest dobry i przyjemny w grze, ale to nie OP

Co jak co, łatwo nim wyjść na plus :P

Ale trzeba go najpierw ogarnąć.

Jeszcze lepsze zarobki będą od 0.8.6 kiedy dostanie buffa +15% do zarobków ;)

Jak (z tego co wiem) wszystkie V/VI+ (oprócz art)

shoob.png

Opublikowano

KW-1S nie jest OP

Jest dobry i przyjemny w grze, ale to nie OP

Co jak co, łatwo nim wyjść na plus :P

Ale trzeba go najpierw ogarnąć.

Jeszcze lepsze zarobki będą od 0.8.6 kiedy dostanie buffa +15% do zarobków ;)

Jak (z tego co wiem) wszystkie V/VI+ (oprócz art)

hmm a dostanie?, No niby jest uważany za OP przez noobów ale ja mam na to wyj**%@e. Bo takim churchem VII mogę go zabić.

Sig.png

Opublikowano

hmm a dostanie?, No niby jest uważany za OP przez noobów ale ja mam na to wyj**%@e. Bo takim churchem VII mogę go zabić.

No tak, można go wszystkim tylko raczej nikt nie chce dostać bombki za 50% hp.

Opublikowano

KV-1S graj tylko gdy masz 2x lub jakieś okazje są np 5x/4x to wtedy na + będziesz, a tak to poczytaj gdzieś na forum lub googlach który tier i jaki czołg najlepiej zarabia.

Z mojej strony polecam PzIII/IV, zwinny, wytrzymały i jestem po każdej bitwie średnio 5k w przód(czasami 10k, ale i też tylko 1/2k )

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

No tak, można go wszystkim tylko raczej nikt nie chce dostać bombki za 50% hp.

Bombkę za 50% hp dostanie, a takie T-150 strzela 3.5 raza kiedy on 2 razy.

I nie koniecznie KW-1S przebije T-150...

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...