Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać ?

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam aktualnie rozwijam sobie dwa drzewka do IS-4 i E4 . No i mysle sobie czy by nie odpuscic sobie E4 i zrobić meda brytyjskiego ; ) Jak myslicie ? Dodam że mam prawie wszystkie moduły odblokowane aż do 10T ; )

Opublikowano

Witam aktualnie rozwijam sobie dwa drzewka do IS-4 i E4 . No i mysle sobie czy by nie odpuscic sobie E4 i zrobić meda brytyjskiego ; ) Jak myslicie ? Dodam że mam prawie wszystkie moduły odblokowane aż do 10T ; )

Moim zdaniem tak dobry nie jest. Ja bym na twoim miejscu robił E4, przynajmniej na Cw sobie nim pograsz :P
76561198001815076.png
Opublikowano

FV4202 jest specyficzny. Jest dosyć trudny w opanowaniu, i jeżeli nie grałeś wcześniej medami tego pokroju (Pattony) to się za niego nie bierz. Rób dalej E4, jest dobry i przyjemny. FV trzeba wyczuć, a naprawdę mało osób czuje takie czołgi.

Opublikowano

Dojść do X tieru to nie problem ; ) Chyba ze rozchodzi ci sie o to że po drodze moga byc jakieś specyficzne maszyny :)

Opublikowano

Centuriony są bardzo specyficzne. Naprawdę. Coś w stylu ulepszonych Shermanów, a jednak całkiem inne. Naprawdę, jeżeli masz tylko 121 - typowego Pushera i grasz jedynie HT niemalże (jeszcze ta droga do T110E4) to nie widzę sensu się za niego zabierać. Zrób obie linie (IS-4 i E4), dopiero potem się zabierz do Centuriona. Jak ci się spodoba - możesz robić. Jak preferujesz styl gry 121, to nie radzę.

Opublikowano

Ja tam do wszystkiego potrafię się przyzwyczaić . Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych ; ) Sobie jednak E4 odpuszcze i zrobie tego FV .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...