Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzice się kłucą

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim domu rodzice się kłucą i obrażają, raz doszło prawie do tego że tata udeżył mame, co mam robić?

Opublikowano

Wtrąć się , opieprz ich i powiedz coś żeby pomyśleli że to co robią to idiotyzm. Dzieci dla rodziców to najważniejsza rzecz więc powiedz że to co robią jest głupie , że może wszystko zniszczyć. Siedząc zboku możesz się pogrążyć a rodzice będą dalej się kłucić , jak się wtrącisz , powiesz żeby przestali wezmą pod oko ciebie. Zazwyczaj jest tak że rodzice w czasie kłótni zapominają o ich skarbach - dzieciach :P

Opublikowano

Ucieknij z domu z tego powodu gdy się kłócą , potem zaczną się martwić obaj i gdy Cię znajdą gdzieś np. na moście to Cię przytulą i się pogodzą , tak kiedyś w filmie oglądałem , może zadziała.

u6pv.jpg

Opublikowano

Patologia ....

@top

Tak jak kolega powiedział, zadzwoń do psychologa, powie co co zrobić. Lub ucieknij z domu, będą się martwić i WSPÓLNIE cię odszukają. Ale taki perfidny list i napisz tam ultimatum co o nich sądzisz.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przez kilka lat musiałem rozdzielać rodziców, żeby się nie zabili. Odwiedziny policji itp...Alkohol w głowie miesza. Zryta psycha w chuj :D Teraz ojciec się wyprowadził i jest spokój. Życie mój drogi. Nie narzekaj, bo i tak nie masz źle.

Ale jest jeden plus. Nie piję <3

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nie bój się, zależy jakie są relacje w domu. Jak zazwyczaj rozmawiają ze sobą na spokojnie, spędzają czas to przejdzie im. U mnie ojciec chyba z 2razy prawie że pobił mame :( ale jest dobrze wszystko się dobrze kończy.

Przeszło im i teraz jest OK

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

U mnie jak się kiedyś kłócili to brałem ojca za gardło i przytrzymywałem mu głowę do stołu a drugą ręką ściskałem dłoń mamie tak że nie mogła się ruszyć, powiedziałem im że jeżeli jeszcze raz takie coś będzie miało miejsce to zrobię coś czego nigdy nie chcieli by na oczy widzieć. Zadziałało i już nigdy nie było kłótni, jeżeli jednak nie masz wystarczającej siły żeby "podskoczyć" rodzicom to dzwoń na policję :f

Opublikowano

U mnie jak się kiedyś kłócili to brałem ojca za gardło i przytrzymywałem mu głowę do stołu a drugą ręką ściskałem dłoń mamie tak że nie mogła się ruszyć, powiedziałem im że jeżeli jeszcze raz takie coś będzie miało miejsce to zrobię coś czego nigdy nie chcieli by na oczy widzieć. Zadziałało i już nigdy nie było kłótni, jeżeli jednak nie masz wystarczającej siły żeby "podskoczyć" rodzicom to dzwoń na policję :f

W Twoim wieku nigdy nie pomyślałbym żeby podnieść rękę na ojca.

Niestety "młodzież" teraz ma tak napierdolone we łbach, ze pierdoli aby tylko zabłysnąć.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Dołącz do nich i zróbcie trójkącik

Jak mozna być tak pojebanym zeby pisac o problemach rodzinnych na publicznym forum, idz kurwa na helpline.org pogadać, dzwoń na telefon zaufania, ewentualnie na policje

r_res_13613890028607.gif

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To nie poradnia psychologiczna. Idź szukać pomocy tam gdzie Ci ona zostanie udzielona - pedagog szkolny, może dziadkowie, psycholog albo telefon zaufania a jeśli to nie pomoże to dzwonisz na policje w sytuacji kiedy dochodzi do większej kłótni i rękoczynów... Numer chyba znasz.

Opublikowano

Dzwoń na policje jak ojciec będzie bił matkę nie stój bezczynnie pomóż matce i uderz ojca ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

widac jak cie wychowali ... nigdy sie nie podnosi reki na rodzica sa na to inne sposoby np policja czy inne słuzby

No najlepiej niech on cie za przeproszeniem "napierdala" i cały bądź posiniaczony, rozumiem nie bije się rodzica ale w obronie własnej trzeba uderzyć rodzica nie ma innego sposobu a ktoś się daje np ojcu nawalać bić katować no to pozdrowienia dla niego.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie lepiej zadzwonić do kogoś z rodziny np do babci i wszystko jej opowiedzieć? Ona będzie wiedziała na pewno co poradzić.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No najlepiej niech on cie za przeproszeniem "napierdala" i cały bądź posiniaczony, rozumiem nie bije się rodzica ale w obronie własnej trzeba uderzyć rodzica nie ma innego sposobu a ktoś się daje np ojcu nawalać bić katować no to pozdrowienia dla niego.

jak cos takiego sie dzieje to sie zgłasza

Opublikowano

powiedz że dzisiaj jest dzień dziecka i nie życzysz sobie kłótni

Co mu to da skoro za kilka dni znowu będzie to samo. Lepiej porozmawiać z kimś bliskim, oczywiście prócz rodziców w takim przypadku.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...