Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nabugowane alieny

Wacek_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy jest to nowy system przeciw botom ale patrzę przed chwilą na bota i widzę że dużo niebieskich punkcików (innych botów) lata w kółko. Mój atakował lordakię, hp schodziło aż do 122 - potem przestało i wokół niej zrobiło się takie kółeczko którego część widać niżej. Nie została w końcu ubita, ja puściłem bota na 1-4 i na razie chodzi bez problemu.
lol2ht.png

7yo9.png

Opublikowano

No właśnie, dokładnie takie kółeczko było :D
PBDO miał opcję blacklisting - czyli jak nie schodziło hp alienowi to dodawał jego id do czarnej listy i nie tykał :)
@Sebek na 1-4 mi lata na razie bez zarzutu, drugiego tez tam puszcze..
Przecież mnie zaraz ch.. strzeli!
nokurwas.png

7yo9.png

Opublikowano

dzis tak mialem tez takie kuleczko z niebieskich punktow na mordonie wkoncu stanelo hp to dalem na inna mape i bylo ok

Opublikowano

Pytanie: Czy to tylko spotykane jest na serverach PL? Bo ja na czechach 3 i anglii 2 nie spotkałem się z takim zjawiskiem na x-3 czy x-4 a bocę non stop

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie mam pojecia bo nie gram na innych ale jak to znowu bedzie to zrobie SS dla potwierdzenia. Na Kbotocie czy Ibocie to mieliscie?

Opublikowano

Pytanie: Czy to tylko spotykane jest na serverach PL? Bo ja na czechach 3 i anglii 2 nie spotkałem się z takim zjawiskiem na x-3 czy x-4 a bocę non stop

ja na PL3 to miałem

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

a na ktorym bocie

Nie ma znaczenia jaki bot bo czy kbot/ibot/merkavabot to i tak kręcą tego alienka tak samo .... chodzi tylko na jakich serverach to jest bo ja na swoich tego jeszcze nie spotkałem

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja na pl2 często boce na x-3 / x-4 i nie widziałem takiego czegoś

@teso patrzałem dosyć często,zarobki też nie spadały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...