Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

inspiracja,pomysł nie za duży.

xtray5050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mógłby mnie ktoś zainspirować lub podsunąć pomysł na budowlę ? Nie za dużą, mały rozmiar dopiero zaczynam przygodę z budownictwem i chciałbym to robić bez żadnych dodatkowych programów(voxel sniper itp.). Za naj. pomysł bd LIKE.

Opublikowano

Mamy dawać pomysły/zdjęcia/filmiki ?

Na początek zacznij od czegoś łatwego, jak domy, wieże - może wille. Potem buduj coś większego, jak kościoły, zamki, miasto ... Gdy już opanujesz podstawowe budowle, możesz zacząć budować mapki typu Ant Farm - pokusić się o pracę na serverze jako budowniczy ;)

Myślę, że pomogłem ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Coś malego i skromnego , Domki , parki, Rollercostery , Parki rozrywki ,
Posagi, pixelarty na prawde jest tego bardzo wiele i jesli mial bym to wymieniac
bylo by tego bardzo duzo ale jesli zaczynasz to ja ci poelce zaczac od domkow ;) , Parko

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Jeśli dopiero zaczynasz, to zapraszam Cię na stronę planetminecraft.com, znajdziesz tam wiele ciekawych budowli oraz projektów.

Klikasz projects, gdzie znajdziesz budynki, kościoły, wille, wieże, zamki, domki, parki, wyspy, więzienia, kolejki górskie.

Serdecznie polecam, nie ma tam tylko wielkich budowli, są też mniejsze.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Najlepsze budowle wychodzą z własnego pomysłu-a przynajmniej tobie się będą podobać oraz fajnie je budować...

A jeżeli nie zależy ci na tym co napisałem wyżej, to możesz zbudować coś wielkiego np. zamek albo małego, lecz równie ładnego typu domek wprost ze średniowiecza.

Dużo pomysłu znajdziesz oglądając różne filmiki dot. budowy na dość popularnym serwisie YouTube.

Mam nadzieję ,że w małym choć znaczącym stopniu pomogłem.

Opublikowano

buduj buduj buduj ;D nie inspiruj sie tym co juz bylo tylko sam cos kombinuj w koncu podlapiesz jakies fajne rozwiazania budowlane i zlepisz je w calosc i bedziesz mial swoja budowle ;D

hmmm na poczatek zamek lub jakies miasteczko, sproboj moze okolice własnego domu zbudować ja zaczynając zaczął bym od tego, widzisz to na codzien to nie bedziesz sobie musial wlaczac fotek zeby w miare odwzorowac;D

pamietaj tylko ze nie musisz odwzorowywac wszystkiego jak dodasz lub przesuniesz jakis komin a bedzie lepiej wygladalo w minecraft to zrob to ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...