Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy oficjalny 1.6?

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyjdzie to się dowiesz :P

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Myśle że na wakacje :) 1.6 Może będzie takim wakacyjnym update

Opublikowano

Ja słyszałem że ma być nowy launcher i NonPremium mają nie mieć juz dostępu ^

nie gadaj głupstw no premium będzie miało dostęp bo wtedy minecraft spadnie na dno jedynie premium zostanie i nie którzy, którzy lubieli tą grę będą ja nie na widzić a 1.6 powinno wyjść na wakacje bo jeszcze nowy moby będą bo nie dodali by tylko koni, osłów, mułów i tych wrogich, będzie przejmij flagę jak notch wspominał na blogu, Kwiaty odrastające podeszczu, Wagoniki jako łodzie na lawie, Sneak Peek, będzie 2653 mikstur, Podniebny Wymiar, Portale na serwerach, Używanie dwóch rąk, Ukierunkowane aktualizacje, Tęczowo krystaliczne jaskinie, Własne obrazy, Nowa zawartość oceanów

Opublikowano

yea :)

ogólnie to.... Bagno

Opublikowano

No-premium było jest i będzie to tylko java tu wszystko obejdą :D a z resztą dzieci no-premium notch ma duży zysk bo ludzie zapoznaja się z grę na no-premium a potem kupują gifta a nie jak w innych grach kupujesz kota w worku

Opublikowano

No to zle slyszales bo sam Notch przy 1.0.0 mowil ze minecraft nigdy nie wyjdzie tylko dla premium :3 :3 . a oficjalnie 1.6 miedzy 7-10

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sądze że 21 czerwca Przeczytałem że niby 21 czerwca to będzie wielki okres minecrafta :D

Nowa zawartość ocenu - (Już jestem ciekaw :D)

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...