Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpierdal koledze

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję wiadomości o słabych punktach na ciele,

muszę wpierdolić gościowi który mi dziewczynę odbił.

On nie jest zbyt mocny, ale przyda się opracowanie taktyki,

co polecacie?

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Hehe, dobry jestes gosciu, kopnij go w rzepke xP Najslabszy punkt meżczyzny? Krocze

Opublikowano

Jak jest słaby to przepona, udusi się koleś...

PS: Jak tak patrzę na klawiaturę to a jest dosyć daleko od o...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Tak na szybko: kark jest słabą częścią, gardło tudzież krtań, krocze, łokcie, brzuch.

@up

No brawo, Amerykę odkryłeś.

Opublikowano

chuj z tym gdzie jest a a dzie jest o potrzebuję taktyki zeby go tak rozjebac zeby sie bał podejsc do niej bo drugi raz mu tak najebie

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Hehe, dobry jestes gosciu, kopnij go w rzepke xP Najslabszy punkt meżczyzny? Krocze

Nie.. Kopnij go w nogę nad kolanem, jak już klęknie to bomba w twarz i dziękujemy.

Opublikowano

Jak czytam tych idiotów wyżej to mi się śmiać chce :rolleyes:

Skoro laska zostawiła Cie dla innego, to byłeś chujowy.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

co ta patologia

gardzę wami polskie śmiecie, w cywilizowanym kraju inaczej załatwia się takie problemy

Zresztą odbicie dziewczyny to powód do wpierdolu? no kurwa rzeczywiście, gdyby dziewczyna była z tobą naprawdę szczęsliwa to by cie nie zostawiła. Po prostu tamten chłopak jest lepszy od ciebie i atrakcyjniejszy a dziewczyna milej z nim spędza czas. handluj z tym

Opublikowano

Jebnij mu thunder puncha w szyję. Jak go mocno jebniesz to zabijesz. Bij go w nos. Ja pierdole na chuj Ci taktyka skoro nie wiesz nic ? ile ty masz lat ? taktyka to jest opracowywana długimi treningami tak samo jak i technika :) Mnie trenuje Michał "Masakra" Kita wcześniej Krzysiek Kułak ale jest chujowy i skoczyłem do klubu gdzie mam dużo zanajomych :D Bij go w szczękę będzie szybki nokaut lub proste w nos :) powinny załatwić sprawe.

Opublikowano

Kośisz kolesia walac w kostkę i potem napierdalasz go po ryju a jak chcesz go zabić to skacze po jego klacie jak małpa

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Bez taktyki sie bij, pokaż że jesteś mężczyzną, a nie pomocy w necie szukasz, zwłaszcza gdy koleś wg. Cb jest "słaby" . . .

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Gimby wypad... kim kurwa trzeba być żeby mieć takie problemy. Jak byłeś chujowy to dziwisz się że odeszła? Z resztą najebiesz typa i co myślisz że do ciebie wróci? ZA DUŻO FILMÓW Z USA!

Słuchaj się niektórych ludzi z tego tematu to zamiast pobić typa to go zabijesz (zrobisz kaleką do końca życia i będzie beka z ciebie jak będziesz typowi płacił rentę), bo trzeba mieć trochę wiedzy na te tematy, a człowieka jest łatwiej zabić niż się co po niektórym wydaje.

Opublikowano

Tak go jebnij żeby mu złamać piszczel, zabierz mu telefon, a potem spierdol. Nie zapomnij tego zrobić w takim miejscu gdzie nie przechodzą ludzie. Ciekawe jak do domu wróci?

@down

Wsiąść rurę i pomóc mu zrobić "low kinga" jak ten koleś na filmiku.

Opublikowano

A właśnie odradzam już bicia się z nim. Lepiej pogadać szczerzę z dziewczyną, a tamtego typa walić. Skoro od Ciebie odeszła to nie była warta tego rozumiesz ? Jak go pobijesz to będzie chwilowa radość :) Znajdź sobie lepszą laske, a nie się jakimś frajerem przejmujesz :)

@UP Ja pierdole wiesz jaką trzeba mieć siłę kopnięcia żeby złamać komuś piszczel ? chyba, że jest chudy to tak ale jak waży tyle samo ile ty to prędzej sobie coś zrobisz niż jemu :D trzeba mieć technikę :)

Opublikowano

A właśnie odradzam już bycia się z nim. Lepiej pogadać szczerzę z dziewczyną, a tamtego typa walić. Skoro od Ciebie odeszła to nie była warta tego rozumiesz ? Jak go pobijesz to będzie chwilowa radość :) Znajdź sobie lepszą laske, a nie się jakimś frajerem przejmujesz :)

@UP Ja pierdole wiesz jaką trzeba mieć siłę kopnięcia żeby złamać komuś piszczel ? chyba, że jest chudy to tak ale jak waży tyle samo ile ty to prędzej sobie coś zrobisz nisz jemu :D trzeba mieć technikę :)

282192c87ec1327253_c80b_390.gif

nisz - hahaha xD

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zabij go

@top nie opłaca się, poda cię na policję potem sąd odszkodowanie i kurator. I powiedz czy było warto? A tak z mojej strony jak musisz to daj mu taki wpierdziel, że się będzie bał z domu wychodzić

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie oglądałem za dużo Naruto ale możesz użyć jakiegoś ognistego jutsu , potem coś żeby mu czakra spadła i wtedy cienistym klon jutsu go dowal a jak będzie leżał to rasengan i po sprawie. Gorzej jeżeli oglądasz Bleach czy Dragon Balla bo nie znam ich technik. Mam nadzieję że pomogłę daj lajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...