Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX 660 a Procesor

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce kupic nowego procka do gtx660 chciałęm jakiegos i7 ale podobno sa nie opłacalne a i5 na 100% wystaczy więc szukam jakiejs najlepszej lub jedną z lepszych i5 O/c mnie nie interesuje myślałem nad i5 690 3.60 ghz wiec nieźle 4 mb cache turbo boost technology i hyper threading technology.

Czekam na wasze propozycje

daje +

Opublikowano

no własnie tak patrze ze najbardziej wydajny do gier jest 2550k i 3570k a o 680 który wydaje się być dobry do tego ma turbo boost technology i hyper threading technology może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego i5 680 jest gorszy

Opublikowano

Bo jest pierwszej genaracji, gorszy jest po prostu. Bierz 3350p, najtansza i5 Ivy ;) Na pewno bedziesz zadowolony.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Mixxer czekaj na wypowiedz flapa lub innych bo 3350p jest naj tańszym ale czy na nim można robić o\c to sam nie wiem

**********************************************************************************************************************************************************************

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mixxer czekaj na wypowiedz flapa lub innych bo 3350p jest naj tańszym ale czy na nim można robić o\c to sam nie wiem

A co to kurwa na forum jest tylko Flap? Nie rozumiem twojego postu, skoro nic nie wiesz i nic nie wnosisz do tematu ...

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No i co z tego, że O/C jest mocno ograniczone ? To nadal jeden z najbardziej opłacalnych procesorów.

Można też wziąć używane i5 np. 2300/2400 - chodzą już poniżej 500zł. Trzeba tylko czekać i szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...