Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak postawić serwer plemiona [dedyk] ?

SyRo.eXe

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Czemu napisałeś w temacie że chodzi o dedyka ? nie widzę w ich ofercie Serwera dedykowanego.. i jeśli chodzi o ich hosting to wystarczy wgrać, utworzyć bazę, zmienić ustawienia i ustawić crona ;p i można grac :) ale nie na wszystkich silnikach :D bo większość jest zakodowana i nie będzie działać na hostingu a Tym bardziej na darmowym :D

Opublikowano

No ale jak sie go wgra na hosta to bedzie dedyk ;3

Są takie programy jak eAccelator których akurat nie umniem wgrać ;(

Szukam kogoś kto by mógł mi pomóc

Nowicjusz
Opublikowano

jak wgrasz to i tak to nie będzie dedyk -_- http://pl.wikipedia.org/wiki/Serwer_dedykowany poczytaj co to dedyk :) i teraz to się zdziwiłem że są takie programy ;o serio ? eAccelatro możesz wgrać jeśli masz dedyka lub VPS inaczej nie da rady :P chyba że usługodawca Ci to udostępni :) ale na hostingu i to darmowym się z tym nie spotkałem :P i przecież masz tu wszystko opisane na forum ;p jak się znasz to dasz rade :D a jak nie to sobie odpuść albo zostań sponsorem ;p

Aa i jak byś miał VPS chociaż to mogę pomóc jeśli chcesz stawiać na hostingu to raczej nikt Ci nie pomoże bo serwer na hostingach padają i wgl :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...