Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłeczka - Twoje Centrum Piłki !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak dema= closed. Jak będziesz miał demo PW/raport :)

Dostarczone :D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

No hmm...

Tło ogólnie estetyczne

No ale tabele są takie żę nie wyraże się na ich temat

Jak na początkującego to nawet nawet

20uy6hw.png

Opublikowano

Strona jest wykonana beznadziejnie, zarówno jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny jak i źródło. Biorąc jednak pod uwagę tematy które robisz i idiotyczne pytania które tam zadajesz to dałeś z siebie wszystko, i tego Ci gratuluję. Rozwijaj się

Opublikowano

Ze mnie grafik marny i zdaję sobię sprawę, że zrobienie dobrego i estetycznego lay'a to duże wyzwanie.

No i tu lay nie powala, żeby nie powiedzieć, że jest brzydki. A teraz parę moich spostrzeżeń:

-Logo jakoś dziwnie się ucina,

-Żółte tło na którym piszesz, bardzo męczy oczy,

-Brak polskich znaków,

-Stopka dość dziwna,

-Gotowe komponenty np. zegar, księga gości, statystyki strony.

Byłoby o wiele lepiej, gdybyś sam spróbował je zrobić, albo na tą chwilę ich nie umieszczał, a zajął się estetycznym wyglądem strony.

Powodzenia! ;)

Opublikowano

Bardzo ładna, i estetyczna strona. Nie mam się do czego przyczepić.

Plusy:

-Estetyka na stronie,

-Bardzo ładne, i efektywne menu,

-Bardzo ładnie wyglądający system newsów, wielki plus,

-Idealnie wkomponowane, i dobre rozmieszczone zegary na stronie.

-Logo, jest bajeczne, na pewno plus.

Minusy:

-na razie nie widzę.

Opublikowano

Invrality takiego zgrywasz koksa informatyki? Pokaż swoje strony cwaniaku.... On się dopiero uczy, napewno nie byłeś lepszy od niego

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Bardzo ładna, i estetyczna strona. Nie mam się do czego przyczepić.

Plusy:

-Estetyka na stronie,

-Bardzo ładne, i efektywne menu,

-Bardzo ładnie wyglądający system newsów, wielki plus,

-Idealnie wkomponowane, i dobre rozmieszczone zegary na stronie.

-Logo, jest bajeczne, na pewno plus.

Minusy:

-na razie nie widzę.

Invrality takiego zgrywasz koksa informatyki? Pokaż swoje strony cwaniaku.... On się dopiero uczy, napewno nie byłeś lepszy od niego

Ze mnie grafik marny i zdaję sobię sprawę, że zrobienie dobrego i estetycznego lay'a to duże wyzwanie.

No i tu lay nie powala, żeby nie powiedzieć, że jest brzydki. A teraz parę moich spostrzeżeń:

-Logo jakoś dziwnie się ucina,

-Żółte tło na którym piszesz, bardzo męczy oczy,

-Brak polskich znaków,

-Stopka dość dziwna,

-Gotowe komponenty np. zegar, księga gości, statystyki strony.

Byłoby o wiele lepiej, gdybyś sam spróbował je zrobić, albo na tą chwilę ich nie umieszczał, a zajął się estetycznym wyglądem strony.

Powodzenia! ;)

Dzięki !!!!

Zgłoszony !!

Zmiana Adresu Strony na hosting bez reklam !!

Nowy Adres :

http://pileczka.xaa.pl/

Dodano Skracacz URL w menu Inne

Opublikowano

Pw wysłane.

To nic że się uczy, niech to robi w domowym zaciszu. Niech doskonali projekty, i gdy będzie można coś ocenić, niech to doda.

Opublikowano

Wygląda strasznie słabo.

Będę wymieniał wszystko co mi się podoba :

- Co to ma być na głównej :
ďťż
Oto krótka prezentacja możliwoci napisanego przeze mnie skryptu użytkowników.
Przez to cała strona jest przesunięta na dół a samo logo jest u mnie na komputerze w połowie strony -.-
Nie mogłeś tego wkleić gdzieś pod menu nawigacyjnym?

- Tło nie jest rozciągnięte przez co się powtarza na wyższych rozdzielczościach (min na mojej)

- Tekstu stopki prawie wcale nie widać na tej trawie

- Mulące dodatki takie jak zegar i statystyki strony (chociaż statystyki mogą zostać ale zegar jest całkowicie zbędny)

- Logo jest ścięte z lewej strony

- Na wielu podstronach takich jak LiveTV są błedy MySQL takie jak :

[size=2]Warning: require_once(stopka.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/pileczka/public_html/TVPSport.php on line 20

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'stopka.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/pileczka/public_html/TVPSport.php on line 20
TVP Sport
[/size]

- Słaba widoczność tekstu na stronie

- Na niektórych podstronach przestaje działać nawigacja (np. nie da się wejść z kanału TVSport wejść do Polsatu sport tylko trzeba ręcznie wpisywać adres).

- Co na niektórych podstronach takich jak polsatsport.php robi stopka nad streamem?

- TO MUSI MIEĆ RĘCE I NOGI A NIE WSZĘDZIE CHAOS

Teraz przejdę do rzeczy co mi się podobają :

+ Dobrej jakości streamy kanałów

+ Dobry pomysł

+ Strona może się bardzo szybko rozwinąć jak o nią zadbasz! Np. jak dodasz dobrej jakości stream na KSW 23 (bez ścin) i go będziesz reklamował to na pewno możesz liczyć na dużą ilość ludzi i zarabiać na reklamach :>

Ogólnie to pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj bo z tego może coś wypalić :)

Opublikowano

Wygląda strasznie słabo.

Będę wymieniał wszystko co mi się podoba :

- Co to ma być na głównej :

ďťż

Oto krótka prezentacja możliwoci napisanego przeze mnie skryptu użytkowników.

Przez to cała strona jest przesunięta na dół a samo logo jest u mnie na komputerze w połowie strony -.-

Nie mogłeś tego wkleić gdzieś pod menu nawigacyjnym?

- Tło nie jest rozciągnięte przez co się powtarza na wyższych rozdzielczościach (min na mojej)

- Tekstu stopki prawie wcale nie widać na tej trawie

- Mulące dodatki takie jak zegar i statystyki strony (chociaż statystyki mogą zostać ale zegar jest całkowicie zbędny)

- Logo jest ścięte z lewej strony

- Na wielu podstronach takich jak LiveTV są błedy MySQL takie jak :

[size=2]Warning: require_once(stopka.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/pileczka/public_html/TVPSport.php on line 20

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'stopka.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/pileczka/public_html/TVPSport.php on line 20
TVP Sport
[/size]

- Słaba widoczność tekstu na stronie

- Na niektórych podstronach przestaje działać nawigacja (np. nie da się wejść z kanału TVSport wejść do Polsatu sport tylko trzeba ręcznie wpisywać adres).

- Co na niektórych podstronach takich jak polsatsport.php robi stopka nad streamem?

- TO MUSI MIEĆ RĘCE I NOGI A NIE WSZĘDZIE CHAOS

Teraz przejdę do rzeczy co mi się podobają :

+ Dobrej jakości streamy kanałów

+ Dobry pomysł

+ Strona może się bardzo szybko rozwinąć jak o nią zadbasz! Np. jak dodasz dobrej jakości stream na KSW 23 (bez ścin) i go będziesz reklamował to na pewno możesz liczyć na dużą ilość ludzi i zarabiać na reklamach :>

Ogólnie to pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj bo z tego może coś wypalić :)

Te napisy zostały usunięte

Błędy związane ze stopką Usunięte

Widzisz jakieś błędy??? Napisz do mnie na Pw lub tutaj albo przez formularz na stronie

Mulący Zegar Usunięty

Dzisiaj przenosiłem na nowy hosting pliki i z tego wynikały błędy

tylko TVP sport sie buguje

stopka zostanie przeniesiona jutro

Opublikowano

Jeszcze wczoraj mówiłeś że masz 12 lat, a gdy ja powiedziałem Ci że programuję od 11 roku życia to nagle odmłodniałeś? Jak Cię tu gnoją to bardziej do pracy motywuje, i dobrze. Ogarnij border-radius i nadaj elementom bardziej opływowy kształt, i jakieś tekstury

Opublikowano

Hmm, chyba już tu pisałem, ale teraz zauważyłem że w stronce tło jest 1x i kawałek 2x

Tzn:

Tło, nie jest tak duże, żeby pasowało na stronke, i po prawej stronie,

Jest kawałeczek Od początku,

Spróbuj Te tło powiększyć, będzie estetyczniej, no i te tabele popraw,

I będzie Git ;)

20uy6hw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...