Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft mi nie działa

martyna086

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki jeden problem z odpalaniem minecrafta :( Odtwarzam grę wciskam enter game czy coś

tam :P włączam tryb singla,włączam grę i jest napis wczytywanie gry i są dwa problemy bo:albo się nie

włączy i muszę zresetować kompa albo pojawia się minecraft has crashed czy coś tam po prostu taki

błąd. :( Proszę o szybką odpowiedz.

Ps.Wgrywałam nowego minecrafta i to samo.

Pomogłam to daj + :D

Opublikowano

Pobrałam launchera i zainstalowałam go bez przeszkód ale odpalam go i wyskakuje błąd coś tam .NET framework.HELP ME

Pomogłam to daj + :D

Opublikowano

Pobierz nową Jave, Net frameworka, przeupdatuj grę. Jest tez mozliwosc,ze masz za mało Ram przypisanego do gry, albo grasz na za wysokich ustawieniach.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@3UP

Zainstaluj net.Framework. Nie wiem, czy Minecraft potrzebuje jakieś konkretnej wersji, ale chyba nie ;) Zrób to i zobacz, czy coś zmieni.

@UP

Wpisz net.Framework w google i powinno wyszukać. Sprawdź wersję 4.0 :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wpisz w google net framework 4.0 . nie moze miec wirusa, bo jezeli pobierasz ze stron , które posiadają dużą siec plikow. Czyt. Gosciu jedzacy płytę, Nie podaje nazw, bo nie wiem czy to nie jest złe, wolę zostać przy 10/100 % .

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...