Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zaraz po nowym patchu, nowy problem ..

Lisiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wszyscy wiemy wczoraj byl patch, przed patchem wszystko dzialalo ladnie i wogole a teraz .. Kiedy wlaczam launcher automatycznie wychodzi ze launcher przestał działać.. Prosze o pomoc ://

Opublikowano

Nic nie daje dalej pisze ze przestał działać mam Windowsa7 odpalalem juz chyba ze zgodnością każdego z systemów i nic :/

Nie wiem juz co robić, znajomi maja wszystko normalnie :/

Opublikowano

dodaj jakiegoś screena tego błędu lub opisz go dokładnie bo myślałem że po prostu laucher ci nie rusza wgl, możesz spróbować jeszcze start > komputer (prawym klikasz) > właściwości > po prawej zaawansowane ustawienia systemu windows > zaawansowane > ustawienia > zapobieganie wykonywaniu danych > dodaj (dodajesz skrót z którego odpalasz z pulpitu lub z folderu) > zastosuj > ok

NJxbd4x.png

Opublikowano

Problem polega na tym ze launcher odpala normalnie ale kiedy pisze łączenie z serwerm wyskakuje błąd ze "program launcher przestał działać" i wyłącza się odrazu :/

Opublikowano

nie pisz posta pod postem tylko edytuj bo za to warny lecą, na taki błąd sposób jaki podałem powinien działać sprawdź czy na pewno wszystko dobrze zrobiłeś masz tutaj nawet film do tego typu błędu:

wyłącz też zaporę systemu i antywirus bo mogą blokować coś, w niektórych grach blokuje się tak przez nieodpowiednią częstotliwość więc możesz też spróbować pobawić się tak:

Sterowania-->Dźwięk-->Odtwarzanie-->Głośniki-->Zaawansowane-->Format Domyślny--> i tam mamy Częstotliwość próbkowania, zmieniasz na różne i próbujesz. xD

choć wątpie aby to było coś z dźwiękiem raczej zrób dobrze to co ci wcześniej podałem

NJxbd4x.png

Opublikowano

Okey, sprobuje dzieki ;)

-----------------------------

Dalej to samo .. wątpie zeym robił coś źle biore i ustawiam tam na iknoke z pulpitu zastosowuje i nic dalej to samo, zapory wyłączyłem ale dalej to samo ..

Ratunku :(

------------------------------

Problem rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...