Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porsche 911 GT3 RS 4.0

citaek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie nic lepszego nie dostaniesz za IGC, a ten jest za darmo z kodu

Dobry jest

Zajebiste nitro, prowadzenie jak dla mnie dobre

Opublikowano

Czy jest dobre? Człowieku, jedna z najlepszych furek z gry, do tej pory jestem w szoku, że dali taką furę za darmo z kodu na ZAWSZE. Ale wkońcu to Rosja, oni zawsze potrafią zaskoczyć :) Za igc nie znajdziesz nic lepszego, a wpisując kod oszczędzasz blisko ponad 7k boostów.

Opublikowano

9k prawie z tego co pamiętam ;0

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Jedna z najlepszych w grze, swego czasu była najlepszą bryką, ale to za czasów gdzie nie było koenigseggów, zondy czy mclarena. Trzeba jedynie umieć nim jeździć.

Opublikowano

Fakt, jest to bardzo dobry wóz, ale zwykłe GT3 RS prowadzi się zauważalnie lepiej i na krętych trasach będzie górą.

Wiem co mówię, bo mam oba wozy.

Jeżeli nie masz zwykłego GT3 RS to wersja 4.0 też będzie dobra na wyścigi na krętych trasach, ale nie aż tak dobra jak zwykłe RS.

Opublikowano

Dla mnie lepsza od 4.0 jest zwykła RS.

RS ma wiekszy kąt skrętu, lepsze nitro, przyspieszenie takie samo.

4.0 rożni się tym od RS, że ma większą przyczepność i podczas większych prędkości (powyżej 280km/h) jest pewniejsza w zakrętach.

To był jakiś kod na Porshe ?! O_o

Tak, był:

http://www.mpcforum.pl/topic/957700-info-kod-na-porsche-911-gt3-rs-40

Opublikowano

Czy jest sens ulepszania tego porshe skoro prowadzenie spada?

Jakie najlepiej włożyć modyfikatory?

Opublikowano

Ja ze skillami przedłużającymi nitro i moc nitro na maxa mam start od 0 na jednym nitrze do ponad 390km/h dochodze...

Opublikowano

ty sie jeszcze pytasz dają za darmo auto to bierz co ci szkoda zawsze jak sie nie spodoba to sprzedasz i już a auto jest dobre nitro wymiata skręt jest troche słaby ale po 1 dniu jazdy ogarniesz samochód

nfsw_LUBIEKRAKERSY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...