Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie musisz.. Zrób jeden temat zadaj w nim parę pytań a nie robisz 10 tematów i tworzysz zbędny spam ..

Tak na przyszłość podaruj lajka ;) ( to motywuje to odp )

Opublikowano

To dlaczego gdy ustawiłem sobie system ulep. w navi, zresetowałem serwer, nawet 2 razy, nie mogę ulepszyć ?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Jak ustawisz sobie ulepki w refine_proto

w itemproto ustawiasz :

refined_vnum

refine_set

potem

/etc/rc.d/netif restart

/stop

/start

I działa jak ta lala

Opublikowano

w refine_proto jest zrobiony system o id 204

w refined_vnum jest id itema, a w refine_set jest id 204

Co tutaj widzisz źle ?

@up

Nie posiadam hamka.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens aby na serwerze były 2 metale, po to aby ulepszać różne itemki, więc odrazu zapytam, jak mogę ustawić aby dało radę ulepszać tym standardowym ?

Ponieważ Takie ustawienie nie zaszkodzi, a może nie trzeba będzie się już z tym bawić.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Chyba mnie nie zrozumiałeś, jeżeli mam itemek który można ulepszać tylko u tego "Sury", jak mogę zrobić aby on był też ulepszany Magicznym Metalem

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Tak gdy robisz system ulepszeń w Item_Vnum wpisujesz id itemku a w item_set czy jakoś tak musisz wpisac tam id co ma byc potrzebne do tego ulepszenia ustaw ze tam potrzebne beda yagni . Bo innaczej nie ulepszysz też tak miałem

76989123606991442937.png

Opublikowano

Czytajcie ze zrozumieniem....

JEŻELI ITEMEK MOGĘ ULEPSZAĆ TYLKO U TEGO SURY (SE-PONG JAKOŚ TAK), JAK MOGĘ ZROBIĆ, ABY MOŻNA BYŁO ULEPSZAĆ TEŻ MAGICZNYM METALEM !!!!????

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

ale nie ID przedmiotu tylko masz zakładke w navicat refine proto dajesz ID większe od 500 vnum0-ID ulepszacza pierwszego count0-ilość sztuk pierwszego ulepszaczy i tak dalej i pózniej przechodzisz do item proto zakładka refined_set i tam dajesz ID refine proto jakie nadałeś

Opublikowano

No kur*a mać...

Kolejny debil który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Jeżeli mam Naszyjnik Z Niebiańskich Łez +9, Który ulepsza się na Naszyjnik Smoka, jak mogę zrobić aby była możliwość ulepszania Magicznym metalem. Z Naszyjnika z niebiańskich łez +9, na EPICKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Sam jesteś debil, skoro nie potrafisz wykonać takiej czynności.

Jeszcze raz kogoś obrazisz to nikt Ci już nie pomoże.

Nadaj temu itemowi ID ulepszania w refined_set 500+...

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Sam jesteś debil, skoro nie potrafisz wykonać takiej czynności.

Jeszcze raz kogoś obrazisz to nikt Ci już nie pomoże.

Nadaj temu itemowi ID ulepszania w refined_set 500+...

dobra ja już takiemu idiocie nie pomagam piszę mu jak ma zrobić jeszcze mnie będzie obrażał nie mam pytań nie umiesz czytać a bierzesz się za stawianie serwera lub pracę nad nim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...