Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dark orbit private serwer

666robo666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jak naprawic to zeby mogly sie zalogowac na mapke dwa konta bo jak jest wiecej niz jedno konto zarejestrowane na serwie to mapka nie chce sie zaladowac czemu?

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

A serwer się w ogóle włącza?

W plikach które zostały podane przez autorów serwera - rejestracja NIE DZIAŁA POPRAWNIE.

Sprawdź czy serwer włącza się poprawnie, bez błędów.

Jeśli masz problem z włączaniem serwera - to znaczy że używasz wersji w której rejestracja nie działa poprawnie.

Więc po zrobieniu konta musisz w tabeli "settings" dodać rekord dla tego nowego konta, po prostu kopiujesz to pierwsze, i zmieniasz ID użytkownika na to z tabeli "cuentas".

Opublikowano

Najwyraźniej masz pliki z naprawioną rejestracją - bo dobrze pamiętam, że sam musiałem naprawić u siebie rejestrację :)

Jeśli masz pliki udostępnione na e*** to NIEMOŻLIWE że włącza Ci się serwer, bez manualnego dodawania wpisów do bazy danych :)

Opublikowano

czy mozna jakis download dzialajacych plikow tzn tych z rejestracja ze mozna miec pare kont i latac po mapce

Wystarczy dorobić jedną rzecz do skryptu rejestracji. :)

Opublikowano

Spróbuj dodać w bazie danych do tego konta co utworzyłeś to w polu inventario

|RM1,100;2,150;3,200;10,250;11,300;12,300;13,500;14,100;15,30

Opublikowano

jaka :D?

Wyeksportuj całą swoją bazę danych tego serwera (do pliku .sql) i daj mi na PW.

No i podaj jeszcze jaki masz błąd podczas włączania serwera, screenshot najlepiej.

Spróbuj dodać w bazie danych do tego konta co utworzyłeś to w polu inventario

|RM1,100;2,150;3,200;10,250;11,300;12,300;13,500;14,100;15,30

Trudno stwierdzić co należy naprawić, bez poznania przyczyny błędu, więc próbowanie zrób to zrób tamto jest troszkę bezsensowne.

@Aluminiowy

Spam.

Opublikowano

No i podaj jeszcze jaki masz błąd podczas włączania serwera, screenshot najlepiej.

Trudno stwierdzić co należy naprawić, bez poznania przyczyny błędu, więc próbowanie zrób to zrób tamto jest troszkę bezsensowne.

@Aluminiowy

Spam.

na jutro wieczorem bedziesz mial wszytsko gotowe bo dzis za bardzo czasu nie mam pozdrawiam :D

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

@Aluminiowy

Spam.

Tak tylko miałem dokładnie taki sam problem i własnie go tak naprawiłem. Po utworzeniu nowego konta nie dodaj się ten wpis do bazy danych wiec trzeba go ręcznie dodać i gra będzie śmigać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...