Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to było?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Dzisiaj sobie chodzilem po mojej kopalni i bocilem (glowa dol, przytrzymane W i przycisk, a tubel sam sievkopie :D)... akurat przekopalem sie do opusaczonej kopalni. Wszystko cacy, laze sobie, wracam do miejsca gdzie wlazlem az wtedy zobaczylem daleko, na drugim koncu tunelu (mojego) cos niebieskiego. Swecilo. Bylo baaardzo daleko, na drugim koncu wiec dobrze nie widzialem. Nie ruszalo sie, nie wiem czy patrzylo na mnie. Kiedy sie poruszulo (nie w moja strone) wylaczylem gre i wypier**lilem swiat.

i moje pytanie brzmi CO TO K*RWA MOGLO BYC? Elektryczny creeper POD ZIEMIA? o.O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

A Czemu nie? Może jakiś bug :P i dlatego on się tam znalazł :D Albo jakiś błąd gry. ew. Karty graficznej lub coś :)

W dodatku jak można aż tak się bać gry? A szczególnie klocków :D hah

Opublikowano

W dodatku jak można aż tak się bać gry? A szczególnie klocków :D hah

Oj można, można, ja nie lepszy byłem, ale to jak zaczynałem ^^ Te czasy 1.7.3 ^^

@TOP

Pewnie bug, minecraft działa na zasadzie zrób na odpier*ol, zarób, potem nieco popraw i znowu zarób...

Take it easy my friend

Opublikowano

Używasz texture packa ? Być może jakiś błąd - nie doczytało wyglądu zombie czy szkieleta. Chyba racjonalne wytłumaczenie ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Eh, myślałem że was sprowokuję, a tutaj zwykłe odpowiedzi ;)

troll z nudów

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Eh, myślałem że was sprowokuję, a tutaj zwykłe odpowiedzi ;)

troll z nudów

Ta, czyli temat tak dla zabawy. Nudzi ci się nudzi. Jak masz TS3 to wbij na IP, które mam podane w sygnie xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...