Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skylab bot

SIVY11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiele osób tworzy konta tzw. kredkowe po czym ogarniają max. 10-20dni. I kończą z takim sposobem na kredki.

Zarobek przez 10 dni(wliczając rozbudowę skylabu od 0 LvL'u) z ok. 20 kont jest istnym nie porozumieniem. Szkoda zachodu dla tego 1-2 mln dziennego(początkowo)przychodu, więc taki gracz po tych 10 dniach ciągłej roboty myśli przewarznie: Nie opłaca mi się w to bawić(tracę tylko czas a kredytów jak nie było tak nie ma)

Dlaczego nie ułatwić by sobie tego sprzedawania(wchodzenia na mapkę), wysyłania oraz rozbudowywania skylabu jakimś botkiem/skryptem ;D

Po tej krótkiej przemowie chciałbym poinformować was(graczy z startującymi kątami kredkowymi) iż zaczynam pracę nad tworzeniem bota/skryptu do sprzedarzy, wysyłki oraz w przyszłosci jak mi się nie znudzi to rozbudowy skylabu:D

To jest zapowiedz link dam jak skończę. :D

Opublikowano

Sprzedaży ?? To czemu nie napiszesz bota przecież tak czy siak będziesz musiał złamać pakiety gry.

Nie wiem czy twój pomysł wypali, a w czasie gdy będziesz może coś tam robił to tu się będzie rozszerzał spam więc aby zapobiec temu temat zamykam.

Jeśli będziesz miał jakieś konkretne informacje na temat danego projektu napisz do Moderatora lub KidModeratorów działu a temat zostanie otwarty

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...