Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do naprawy , co zostawic ?

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jutro tak sie sklada ,ze sa moje urodziny + dzien dziecka i nie chcem nic innego niz naprawa kompa bo nowy nie w chodzi w gre :/ . Chodzi tu o wymiane czesci w komputerze . Nizej podam moj sprzet i co do wymiany a co nie :) :

Płyta Główna GIGABYTE K8NS , proceseor AMD Athlon 64 processor 3000+ , 2.01 GHz, 1,25 GB RAM , ATI Radeon 9600 / X1050 series , Karta sieciowa : NVIDIA nForce Networking Controller , Dyski : Generic USB CF Reader USB Device , Generic USB MS Reader Device , Generic USB SD Reader Device , Generic USB SM Reader Device , ST360014A , WDC WD1600JS-60MHB1 . Zasilacz : MAX 400W obudowa : PC ATX IBOX 230V 3.5 A 50-60 HZ :) To chyba wszystko , jezeli potrzeba wiecej to napiszcie a odpisze ;) Z gory dzieki

b_560_95_1.png

Opublikowano

budzet to 1000 zl ;) . Moze byc wiecej ale nie wiem zobacze i ustale budzet tak aby gry chodzily na stalych fpsach a nie spadaly z 100 do 30 ;) . Mam tu na mysli cs'a , minecrafta no i taka karta graficzna aby udzwigla cs:go + procek i ram ;)

@edit : kolega mi mowil ,ze zostawic zasilacz nie oplaca sie wydawac kasy na nowy a ten jest spoko i gdzies mam jeszcze jeden w zapasie ;)

@edit Ja narazie nie odpisuje ide spac odlaczam kompa rano go zawioze zobacze co mi powiedza i napisze :D . Oczywiscie z fona tu zobacze xD

b_560_95_1.png

Opublikowano

@edit : kolega mi mowil ,ze zostawic zasilacz nie oplaca sie wydawac
kasy na nowy a ten jest spoko i gdzies mam jeszcze jeden w zapasie ;)

To kolega Ci źle mówi.

Twój zasilacz to jakis noname w dodatku słaby. Trzeba wymienić CAŁY Twój komputer, tym razem nie kupuj gotowca tylko niech Ci złoży ktoś tutaj/ na jakimś innym forum.

malpasyg.png

Opublikowano

Małe zmiany : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=72443&s=70416&s=75079&s=63363&s=73911&s=56411&s=74774

Wywal ten komputer na złom, weź tylko obudowe bo do tego lepszej nie trzeba. Masz tutaj za 1300zł ładny zestaw na którym pograsz np w bf3. Wydajna karta ( sam mam 7770, polecam ) + całkiem wydajny procesor pozwoli na gre w nowe tytuły na przyzwoitych detalach.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...