Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prywatny Serwer

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jak w temacie ,mam pytanko ponieważ mam ochotę zagrać sobie sam z kolegą na prywatnym serwerze.

Można znaleźć gdziekolwiek gotowe pliki serwera?

Rzucę lajkami ,oczywiście za sensowne odpowiedzi :D

Opublikowano

Po 1 czy bd wiedział co zrobić z plikami? Po 2 pisz do harsen233 on podobno wie gdzie są pliki. Po 3 zajrzyj na http://www.elitepvpers.com/forum/4story/ tam jest sporo tutoriali związanych z stawianiem własnego serwera.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie ma opcji, że znajdziesz pliki na e pvp albo w necie. Pliki są NIELEGALNE!!! i kto je ma to ma , i nikt nie wie kto je ma. Wątpie żeby Ci je ktoś udostępnił, moje przepadły po formacie pena xD

Nie ma opcji, że znajdziesz pliki na e pvp albo w necie. Pliki są NIELEGALNE!!! i kto je ma to ma , i nikt nie wie kto je ma. Wątpie żeby Ci je ktoś udostępnił, moje przepadły po formacie pena xD

Zresztą są tak pobugowane ,że zapomij ;D

Opublikowano

Tomeczku pliki można ściągnąć z epvp ,bo sam widziałem ,a to że są "Nielegalne" to mnie już nie obchodzi z takiej racji ,że chyba kolega ,którego znam 10lat i doniesie na mnie ,że sobie z nim gram na nielegalnych plikach...

A to co zrobić z plikami to już inna bajka i trudniejsza bo tutoriale są tylko po niemiecku ,włosku ew szwabsku.

Opublikowano

@up powiedz mi jaką masz różnice między tym ,że pliki będzie miał każdy a jakby miało tylko parę osób to co ci to zmieni ,ja mam kolegę ,który też zaposiada pliki do serwera ,wystarczy że on je zaploaduje i bd mieli wszyscy ,więc tak czy srak nawet jak on mi nie da to dostane je skądinąd... Nie zatrzymasz rozpowszechnienia ,możesz je na chwile zastopować co najwyżej :)

Opublikowano

@up a po ch*j ci pliki jak nie wiem co z nimi zrobić? A po 2 co jest lepsze 1000 serwerów po 10 osób czy 10 serwerów po 1000 osób?

Opublikowano

@up wskaż mi chociaż JEDEN serwer ,na którym jest online 1000 osób poza nexonem ,bo nie wiem czy nawet on miał tyle online...

Opublikowano

Na nexonie nawet 500 online nie bylo nigdy. A wojny na privach sa zalosne. Bicie sie 2pt vs 2pt, bezsensu. Lepiej dorobic sie jakos eq 18 na pl i miec frajde z gry i satysfakcje. Z broni 20 mozna juz siac jakis mordor w ardir. A dorobic sie takiego eq jest banalnie proste. A granie na privkach gdzie od swieta kilka pt wejdzie do ardir sie pobic, jest nonsensem. Czekam na fale hejtu jakie 4s pl jest zjebane ;) tam jest frajda z gry na max lvlu.

Opublikowano

@2Up To był tylko przykład i nie traktuj tego dosłownie chodziło mi o to że lepiej aby było mniej serwerów z większą ilością osób a nie więcej serwerów z mniejszą proste.

@Up Na pl wojny już nie mają sensu a zabicia są przypadkowe inaczej nie może być bo jak bronią terenów to 100 puszcza aeo i te osoby które kogoś zabijają mają szczęście a na privie tak nie ma + to że skill na pl nie ma żadnego znaczenia liczy się jedynie eq bo jeżeli chcesz coś osiągnąć to z eq +18 ch*ja zrobisz. jak starsi gracze mają eq +22 - +24.

Opublikowano

Aktualne tereny na serve Aderia : Serion ;12 Valo 0. Tak jest sens gry, Chciałem powrócić wbiłem ten 50 coś i znudziło mi sie robić pieczątki... Ile można robić w kółko to samo i jedno?! To już wole iść na Raiderz I robić w kółko gardena... zresztą skończyłem z grami, aktualnie dopracowuje server hamachi dla 2 osób i będzie pocisk!!! zamiast expić na plu będe expiłu siebie z kowalem x2 expem x2 i itemkami do ulepszen wypadających z mobów <3 Wole to niż tracić czas na pla bo wiem, że maxa i tak nie dobiję ...

Opublikowano

Zan wbij na tsa :) powstaje fajny serwer Just4story niemiecki stary dobry klimat nexona sporo ludzi tam uderza więc trzeba czekać na otwarcie które najprowdopodobniej bedzie w weekend

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Ta kolejny serwer taki jak Opora4S albo 4StoryFree który ma być odpalony a ch*j działa.

Opublikowano

Dobra koniec spamu koledzy :D ,dostałem pliki łącznie z wszystkim co mi potrzebne do odpalenia ,także :D

#Do zamknięcia!

Opublikowano

Na plu starczy set 18pvp i bron 22, z takim eq dzialasz cuda. Ja gram obecnie na mortalu i wojenki sa ciekawe.

Przykladem tego, ze idzie ogarniac w eq 18, bron 22 jest ekipa 1337, furv,viva,zanu i kilka innych osob ktorzy na turnieju grupowym przegrali 2 fragami z pantheonem ktorzy mieli bronie 24 i eq 22-24. Skill ma tutaj znaczenie. Vivek gral kiedys w czasowkach magiem, mial lage pvp 21 i przegral w finale przez losowanie.

A tak wgl z broni 22 mozna szarpac tych w eq 22-24 np na magu burzkowi wywalilem hita 2k ponad jak buffniety byl.

Ps: tomek ty leniwcze xD na aderii fakt bitki chujowe, derioni mysla aby jedna AktywnA gildia tam poszla. Ale na mortalu wojenki sa spoko. A wbicie maxa to kwestia 2-3 tygodni :p

Opublikowano

Hmm Hikary ch*j to ty jestes. Opora jest off do 12:00 dzisiejszego dnia poniewaz zrypala im sie maszyna i testowali od nowa i przypominam tam jest patch 3.9 z 65% patcha 4.1

wiec beda gemstone tam codziennie 800 MK ( kamieni )

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@Up

Zacznijmy od tego że nie wyzywałem ciebie tylko napisałem jakie mam zdanie opora4s co nie jest zabronione a ty od razu wyzywasz. Po 2 mogli by dawać jakieś info bo strona nie działa a na forum cicho.

Opublikowano

Może ktoś w końcu zamknąć ten temat ,bo tu z mojego pytania zrobił się kącik dyskusyjny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...