Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minimalizowanie się gry

kamilkuba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Użyj programu CCleaner i przeczyść aplikacje i rejestr

2. Programem antywirusowym przeskanuj komputer. Najlepiej Avastem.

3. Przeskanuj komputer Malwarebytes Anti-Malware.

4. Jeśli dalej się tak będzie działo, to skorzystaj ze skanerów online.

Opublikowano

przeczyściłem cały PC nic nie dało

Ja spróbowałbym za pomocą programu Revo Unistall usunąć World'a, przeczyścić rejestr programem CCleaner i ponownie pobrać World'a.

Jeśli to nie pomoże, to musisz napisać do supportu.

Opublikowano

Dziś byłem u kolegi, strasznie mulił mu komputer obydwoje byliśmy zaskoczeni, ponieważ jego sprzęt zawsze włączał programy na zawołanie. Zrobiłem eksperyment i usunąłem pliki z folderu %temp%(łącznie pliczki ważyły ponad 2gb!), po ponownym uruchomieniu komputer działał jak zawsze, spróbuj może i na twoim zadziała pozytywnie na worlda.

Pliki folderu temp możesz spokojnie usunąć, są to tzw. pliki tymczasowe.

Opublikowano

Wchodzisz w Start - następnie -uruchom- wpisujesz %temp% i teraz jesteś w folderze, WSZYSTKIE pliki z tego folderu usuwasz. (uwaga niektórych się nie da! Bo są to pliki tymczasowe i możliwe, że masz uruchomione niektóre z nich)

Opublikowano

Sciągnij odkurzacz i musisz przeskanować autostart . Zadne czyszczenie nie pomaga tylko to . Następnie po przeskanowaniu powyłączaj wszystko tak jak jest tam napisane i smiga ..

Opublikowano

Sory że zapytam ale jak to sie robi

Ściągnij program Odkurzacz.

Zainstaluj go.

Gdy otworzysz ten program naciśnij skanuj i jak znajdzie błędy (to może chwile potrwać) to je usuń.

Rozumiesz?

Opublikowano

Bo nie miałeś wciskać tego skanowania tylko opcje autostartu . Boże święty to tak cięzko ? Zakładka optymalizacja . Nie masz skanować kompa tylko ten start zrobić CZAISZ ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...