Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Last Mod by b4rt4z

b4rt4z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pomysl moze zmienil bys dzwieki w broniach podstawowych takich jak colt itp bylo by smiesznie np: strzelasz z colta a tu kogut pieje pompa :)

Co do dźwięków to na pewno spróbuje zrobić tak żeby były bardziej realistyczne,

ale może jak będę miał chwilę wolnego to spróbuje zrobić zabawną wersje :)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Mogę wiedzieć na jakim etapie są prace? :D

Co mod będzie zawierał? Kiedy przypuszczalna data wypuszczenia?

ps: powodzenia ^_^

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu żeby się za to zabrać, poprawianie ocen, imprezki, graffiti, wiesz jak to jest :P

obecnie jest zrobione okno startowe ( to po załadowaniu HS) i Item Shop ;)
ale teraz mam wolne do środy, więc jakoś w czwartek/piątek powinienem dodać kilka screenów jak będzie wyglądać całe menu,
a wygląd kilku map planuje opublikować jakoś w 25-26 czerwca, żeby narobić wam "smaku" :D
natomiast całego moda najprawdopodobniej wydam na przełomie czerwca a lipca :)

Oczywiście propozycje możecie nadsyłać cały czas.

PS:Dzięki

1379095800-U384748.png

Opublikowano

Może ,żeby podczas gry w jakimś górnym/dolnym rogu były nasze staty ( typu zabicia/zgony/ratio ).

Mam też pomysł aby pobawić się nad wyglądem postaci coś. ( nwm moze jakieś afro irokez ?? xdd ).

Fajnie by było jakby było jeszcze zmienione kolorki map na bardziej realistyczne.

Opublikowano

Może ,żeby podczas gry w jakimś górnym/dolnym rogu były nasze staty ( typu zabicia/zgony/ratio ).

Mam też pomysł aby pobawić się nad wyglądem postaci coś. ( nwm moze jakieś afro irokez ?? xdd ).

Fajnie by było jakby było jeszcze zmienione kolorki map na bardziej realistyczne.

To masz po wcisnieciu Tab. Nie da sie dodac okienek bo wymaga to dodatkowej ingerencji w pliki a to wywali blad.

Wygladu postaci tez sie chyba nie zmieni.

O mapach masz napisane wyzej ;)

Opublikowano

To masz po wcisnieciu Tab. Nie da sie dodac okienek bo wymaga to dodatkowej ingerencji w pliki a to wywali blad.

To jest raczej plik o rozszerzeniu dds, a b4rt4z robi graficznie tga czy coś takiego.

Dlatego to raczej nie jest do zrealizowania ;)

@Down ta? XDDD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

oprócz tego okna z statami spróbuję zrobić resztę ale nic nie obiecuję bo nwm jaki będzie efekt (być może wystąpi crash)

z oknem się zgodzę a co do postaci to jakoś wieczorem dam edit i potwierdzę którąś tezę bo teraz nie mam zbytnio czasu ;)

ale osobiście wydaje mi się że da radę zmienić wygląd ;)

To jest raczej plik o rozszerzeniu dds, a b4rt4z robi graficznie tga czy coś takiego.

Dlatego to raczej nie jest do zrealizowania ;)

Pliki DDS, są odpowiedzialne za tekstury i te inne pierdołki, krótko mówiąc wszystko związane z 3D (postacie, budynki, samochody itd)

Pliki TGA, związane są z 2D (menu, HP/Stamina, IS, Logowanie, itd. )

a ja pracuje i na tych i na tych ;)

1379095800-U384748.png

Opublikowano

@Up

To niech sobie odpali z tym chata. Mod to co innego -,-

@Top

Myślałem też o jakimś nawiązaniu do starego interfejsu :D Np. Stare textury broni, hud itp

@Down

Shit :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Up

To niech sobie odpali z tym chata. Mod to co innego -,-

@Top

Myślałem też o jakimś nawiązaniu do starego interfejsu :D Np. Stare textury broni, hud itp

Zabezpieczone :)

Opublikowano

Proszę pana jak tam idą pracę nad modem? ^^ Da radę zrobić ta śmieszną wersje? Bo szczerze mówiąc nie mogę się doczekać ;)

#edit zeby spamu nie było to jakieś fajne kolorki dajesz? ;) ja bym proponował jakiś taki ostry po prostu oczo jebny heh.

#down cieszy mnie to bardzo to czyli wy wnioskowałem z tego co mówisz że bedzię ta śmieszna wersja ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Proszę pana jak tam idą pracę nad modem? ^^ Da radę zrobić ta śmieszną wersje? Bo szczerze mówiąc nie mogę się doczekać ;)

#edit zeby spamu nie było to jakieś fajne kolorki dajesz? ;) ja bym proponował jakiś taki ostry po prostu oczo jebny heh.

Od wczoraj zacząłem współpracę z weeedx'em

i chciał się zająć właśnie dźwiękami,

tak więc najprawdopodobniej mod pojawi się wcześniej :)

mogę zdradzić tylko że będą dwie wersje dźwięków do wyboru,

jakie?

tego póki co nie zdradzimy :)

kolory mam już mniej więcej ustalone, menu i cały interface będzie bardziej metaliczny w kolorystyce biało-szaro-czarnej

natomiast interface w grze (HP/Stamina, Staty itp.) będzie nawiązywało do Chaptera1 z nutką mojego wkładu :)

a i przemyślałem kilka razy czy modować mapy, i doszedłem do wniosku że wygląd będzie zmieniony tylko w kilku/kilkunastu

ilu dokładnie tego sam nie wiem :)

btw. jakoś na dniach dodam pierwsze screeny z menu :)

1379095800-U384748.png

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens bo teraz dostaniemy za literki warrock kostiumy z bety ;)

Co do kostiumów, nie będzie crash? w/e? idk, ale kostiumy dostajesz na kilka dni a w modzie jakbyś zmieścił to forever.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...