Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nissan GT-R SpecV (R35) vs Subaru Impreza WRX STI (Hatchback) vs BMW M3 E30 Sport Evolution

Borkosix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z tych trzech samochodów wybrałbym BMW.

Jest to bardzo dobry samochód, z rakietowym nitro, bdb. prowadzeniem, bdb. przyśpieszaniem.

Nissan ma mały kąt skrętu, przez co źle się prowadzi.

Subaru też jest słabe.

Opublikowano

Dobra. Peterku Posłucham się ciebie. Kupie BMW. W Sumie mam all kasy na te auta wiec. mi to lototo :P ale czy ktoś oceni nissana :D

borkosix.png
Opublikowano

Nissan, z wyglądu piękny (moim zdaniem) każdy ma inny gust. Osiągami nie zachwyca, ale po dobrym tuningu jest dobry. Prawdziwy fan Szybkich i Wściekłych nie odmówi sobie kupienia go, ja kupiłem go właśnie z sentymentu do tej serii filmów.

Opublikowano

BMW to bestia, mój brat go kupił już pare miechów temu, ma w nim teraz 2 prosy 3 ultra i 1 wyścigową część oraz skille - 3* i 2* start 2x2* doganianie i 3*moc nitro. Bardzo często klasowe wygrywa bądź jest 2-3.

Opublikowano

BMW to bestia, mój brat go kupił już pare miechów temu, ma w nim teraz 2 prosy 3 ultra i 1 wyścigową część oraz skille - 3* i 2* start 2x2* doganianie i 3*moc nitro. Bardzo często klasowe wygrywa bądź jest 2-3.

A W JAKIEJ KLASIE ONO KUR JEST JAK MAM 2 PROSY 2 WYSCIGI I 2 Uliczne i jest 599 w b ?!?

Nissan, z wyglądu piękny (moim zdaniem) każdy ma inny gust. Osiągami nie zachwyca, ale po dobrym tuningu jest dobry. Prawdziwy fan Szybkich i Wściekłych nie odmówi sobie kupienia go, ja kupiłem go właśnie z sentymentu do tej serii filmów.

Kurde Nie Zauwazylem ze on jest z szybkich i wcieklych . z ktorej to czesci bylo ?

borkosix.png
Opublikowano

A W JAKIEJ KLASIE ONO KUR JEST JAK MAM 2 PROSY 2 WYSCIGI I 2 Uliczne i jest 599 w b ?!?

BMW M3 Sport Evolution najlepiej spisuje się w klasie B.

W klasie A już brakuje mu prędkości, inne samochody biorą go na prostych. Ale na krętych trasach dobrze sobie radzi w klasie A.

Kurde Nie Zauwazylem ze on jest z szybkich i wcieklych . z ktorej to czesci bylo ?

W Szybcy i wściekli 6 występuje Nissan GT-R.

W innych częściach występuje Nissan Skyliner.

Opublikowano

W części 5 Brian się nim wozi. W części 6 Nissan ładnie sobie stoi pod garażem, koło ich domu.

@up: Skyline był bodajże w 2 i 4 części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...