Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seks - nietypowy problem &&

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziurka seksowa...popłakałam się ze śmiechu xDxDxD

Nie ma takiej opcji żeby dziewczyna zaciążyła jak nawet jej nie wsadziłeś członka...plemniki szybko umierają poza miejscem w którym muszą być(twój wacek i jej seksowa dziurka xDxD ).

Śpij spokojnie, ale pamiętaj! Jak nie jesteś gotowy na ojcostwo to się trzeba zabezpieczać albo nie uprawiać seksu, a nie...seksa robio a dziecka nie chco <3

58815786.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jprdl nie możliwe jest ze kropelka spermy doprowadzi do ojcostwa, po stosunku jest 2% szans ze będzie dziecko wiemy do z wdzr, a jeśli kropelka to nie ma szans,

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

może sb włożyła sperme do srodka? Biegnij do niej chłopie i odkurzacz jej wsadź w dziurkę seksową ! <3

Tak na poważnie to nie będziesz ojcem, może jestes bezpłodny. Przez to na pewno nie zajdzie ; )

skpUo.png

Opublikowano

pisałem już jednego posta i tam napisałem że to niemożliwe

ponadto chcę napisać że w przyszłości jeśli twoja laska zajdzie w ciążę a ty nie bedziesz na to gotowy to nie podejmuj pochopnych ruchów

mój kumpel w wieku 16lat przespał się z ,,koleżanką'' która zaszła w ciążę

powiem tyle - z kozackiego, zabawnego kumpla zrobił się swietny ojciec mający czas na swoją narzyczoną jak i na kumpli (me)

napewno takie doświadczenie nie jest na początku zadowalającym czynnikiem lecz pamiętaj - to ty byś wpakował dziewczynę w kłopoty... jeśli ci na kimś niezależy to poprostu pocaluj ją, zrób jej minetkę i tak skończ wieczur, nie zaczynaj czegoś do czego nie jesteś przygotowany

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Troche dziwnie mi się to pisze, ale jeśli nie miałeś orgazmu to na ... czubku twojego penisa nie znalazły się plemniki więc nawet jakby ci tam ... Boże ... kapło to nic się nie stanie.

P.S. deska2, plemniki trochę żyją nawet poza pochwą i jądrami, nie giną po 2 sekundach.

P.S.2 -Wojciech, jeśli za kązdym razem szansa na zapłodnienie wynosiłaby 2% to na uja te wszystkie środki antykoncepcyjne?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ile macie lat? Bo możliwe, że jeszcze nigdy nie miesiączkowała, a wtedy niemożliwe zapłodnienie. Albo jest dziewicą i nie przebiła błony, to też nie mogło dojść. Mówię jak jest, bo równie dobrze możesz być z podstawówki albo gimnazjum.

Nie doszło do zapłodnienia, skoro mówisz, że było 5 cm od pochwy. :P

Zaufaj znawczyni. :D

Opublikowano

Haha padłem jak to przeczytałem.. Nie ma szans na zaplodnienie, czasem jak sperma wleci do dziury to zaplodnic nie zawzse może ;] Żyj spokojnie ;]

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

To jest ten moment kiedy MPC zaliczyło dno, widziałem że średnia wieku 13-15 lat to porażka ale taki temat "zamknął grę" (#Pikej).

Normalnie prawie jak na samosi...

Nie ma opcji żebyś był ojcem i tyle. Proponuję trochę się w temacie douczyć albo z rodzicami porozmawiać.

Opublikowano

Cześć, sprawa jest głupia a nawet trochę wstydliwa, a najlepsza jest temat na forum o grach no ale. Dzisiaj co prawda zaszalałem trochę z dziewczyną w formie obmacywania, sprawa jest prosta. Do niczego nie doszło, ale jak to przeważnie jest, nie dostałem wytrysku, lecz minimalne ilości spermy znajdowały się na moim członku, jak wiadomo takich drobnoctw nie da się kontrolować. Mój członek znajdował się jakieś 5 cm od pochwy, dokładniej od dziurki "seksualnej" i mam pytanie. Czy w jakiś sposób mogło dojść do zapłodnienia? Nie dotykałem swojego członka, tak samo nie wsadziłem palca do pochwy, co najwyżej potarłem. I znowu te pytanie, czy mogło dość do zapłodnienia? Jeżeli tak, no to chyba żem se pójdę odebrać życie ^^

Nie mogło. Plemniki nie są małymi komandosami ani nie mają GPS'a, który wskazałby im drogę.

Opublikowano

Uważaj, bo jak masz koksiarskie plemniki to i z większej odległości by znalazły drogę.

Tak, jeszcze może były samonaprowadzające. Jak z emki strzał,co nie?

Na serio, jeśli była dziewicą,to nie ma szans na dziecko.

Opublikowano

Ja widzę na tym forum dzieci chcą robić dzieci xD Ciekawe

Nie mogło. Plemniki nie są małymi komandosami ani nie mają GPS'a, który wskazałby im drogę.

A co jak te plemniki robiła firma Apple ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Teraz wszystko zajeżdża trollem, a skoro dostał grzeczne odpowiedzi i nie rozjuszył (czytaj "wkurwił") nikogo z forumowiczów, to mu się nie udał ten troll ;)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja widzę na tym forum dzieci chcą robić dzieci xD Ciekawe

A co jak te plemniki robiła firma Apple ?

A jeśli musiały one zapłacić za wejście?

Opublikowano

A jeśli musiały one zapłacić za wejście?

Ta kurwa tak jak na polskiej autostradzie bramki co 1km

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Proszę was o takich rzeczach piszecie na tym forum. Wiem, że pogaduszki no, ale bez przesady. Lepiej napisz na samosi, albo dojrzewamy. Jak dotknąłeś spermą pochwy to w ciągu kilku sekund dotrze głęboko, głęboko wgłąb i zrobi się dziecko. Gratuluję ojcostwa.

Opublikowano

Wszak odpowiem ci tak,

że śpiewają w lesie ptaki,

iż są słabe twe szczupaki.

Wylatują tak dla beki,

lecz nie płyną w górę rzeki.

I nie było żadnej sprawy,

i nie będzie, bez obawy.

Dobrze że na wypadek wszelki,

nie wsadziłeś do muszelki.

Bo byś ciężkie dźwigał brzmienie,

gdyby było zapłodnienie.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Wszak odpowiem ci tak,

że śpiewają w lesie ptaki,

iż są słabe twe szczupaki.

Wylatują tak dla beki,

lecz nie płyną w górę rzeki.

I nie było żadnej sprawy,

i nie będzie, bez obawy.

Dobrze że na wypadek wszelki,

nie wsadziłeś do muszelki.

Bo byś ciężkie dźwigał brzmienie,

gdyby było zapłodnienie.

Dobre flow, nie do podjebania.

1351279892-U721655.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...