Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug na dusze

dada54321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie jak zna ktoś bug na dusze a wiem ze istnieje cos takiego to niech napisze priv podziele sie innym bugiem. Z góry thx. Pozdro.

Opublikowano

nie ma bugu na dusze

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Wim bo wiem. A ty myslisz że jak ty czegoś nie umiesz zrobic to się nie da? pzdr

Może nie tyle bug na dusze ale da się kupic coś jak się ma mniej dusz niż to kosztuje. Ale na to samo wychodzi.

Opublikowano

No to to chyba każdy zna ze otwierasz 3 karty z tymi wymianami i fiddler brak point itp i w kazdej karcie na ful wymieniamy cos a potem tylko replay 7 i resume i wymiana jest 3 razy większa

Opublikowano

haha kaewe nie osmieszaj sie bo to ciebie nikt tu nie chce. Wiekszego sepa i mendy na tym forum nie znam. Jak masz cos nowego to tylko za kase sie podzielisz, a jak jest jakis ogolnie znany bug to laskawie sie podzielisz z jakims zielonym graczem.

Opublikowano

Witam

Są ludzie którzy :

-Wiedzą coś ale się nie chwalą

-Wiedzą coś i się tym chwalą lecz nie dzielą się z innymi

-Nie wiedzą ale udają że wiedzą

-po prostu nie potrafią

-próbują ale średnio to wychodzi

A ty kim jesteś ?

PS Według mnie największą radością jest dzielić się z innymi ,choćby dla tego że dzięki temu mniej zarobi BP

CZE

Opublikowano

ogarnąć spam to temat o duszach a nie wrzucanie na innych forumowiczów...moderator powinien to zamknąć i warny porozdawać za spam i obrażanie

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Słyszałem o czymś takim ze wypolerowane można kupować na wiecej niż 2 tygodnie ... Nie wiem czy o tym ktos mówił bo nie czytałem tego wyzywania na górze :mellow: Odpalasz kilka kart a w nich ta zakładke : Plac targowy ---> Przedmioty dusz i kupujesz na ile wystarczy przeklętych . Nie wiem czy to działa , słyszałem wiec sie dziele ...

PS. Skończcie sie wyzywać ludzie , nie macie chyba 6 lat pozatym jak tak bardzo chcecie to nie tutaj ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...