Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vipmt2 [Hamachi] 24/7 16Gb Ram 2X2.8Ghz

jaguar754

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PISZIE OSTATNI RAZ NA TEMAT REJESTRACJI!

REJESTRACJE SKONFIGUROWALEM TAK ABY MOZNA BYLO SIE REJESTROWAC BEZ HAMACHI, LEPIEJ ZALOZYC TERAZ KONTO PONIEWAZ KIEDY ZROBI SIE FULL NA SERWERZE MOZE BYC Z TYM PROBLEM A TERAZ REJE LADUJA SIE 2 SEKUNDY.

SIECI HAMACHI PODAM KOLO 15, OFICIALNY START SERWERA GODZINA 15:00.

Czat online: http://vipmt2.eu/czat.html

Opublikowano

nie moge sie doczekac a czy GM poda co jest u handlarzy? mam nadzieje ze nie bedzie zadnych slai +9 hwangów i bojowych part szkatt ripa (przynajmniej za free...)

Opublikowano

@"nie mam ochoty gadać z niepełnosprawnym umysłowo dzieckiem podwórka. i nie pisz tutaj bo nabijasz sobie posty tylko"

***** sam jesteś "niepełnosprawny umysłowo" i "dzieckiem podwórka"

@"umiesz czytac?"

Tak umiem, ale myślisz że chciało mi się dzisiaj cały temat? Bo nie chciało, nie zauważyłem. A ten (jaguar) od razu zaczyna się wyzywać.

@jaguar

sam się ucz czytać

Opublikowano

@"nie mam ochoty gadać z niepełnosprawnym umysłowo dzieckiem podwórka. i nie pisz tutaj bo nabijasz sobie posty tylko"

***** sam jesteś "niepełnosprawny umysłowo" i "dzieckiem podwórka"

@"umiesz czytac?"

Tak umiem, ale myślisz że chciało mi się dzisiaj cały temat? Bo nie chciało, nie zauważyłem. A ten (jaguar) od razu zaczyna się wyzywać.

W takim razie pora nauczyć się czytać

Opublikowano

moje gg:13454177

10[x]

50[x]

100[x]

200[x]

400[Moze za rok :)]

600[hmm]

1000[o tym w ogóle nie myślę]

Opublikowano

Reja bez Hamachi już jest :)I śmiga jak nie wiem co :PP

Michaaeell_0.png

Zdejmiecie mi te 10%??Nie zauważyłem że ten temat który ''odkopałem'' był tak stary...i od razu z górnikiem mi tu wyskakują :P

PS nie mam za dużej sygny??:P

Opublikowano

Dzieci ja tak sadze ze to jakis poj>;<ny człowiek robi ja kupiłem serwer z banku za 750zł naprawde 700 ale trzeba było dyski przełozyc i cena wzrosła nieco ale ma 16Gb ramu 2x4 Ghz i sie ciesze za prąd płace zbedne 150zł miesięcznie i kombinuje z serwerem zeby go zapalic ale jak juz bede robił to bez hamachi bo to zbędna rzecz a wiec moja rada dla ciebie wy>>dol to hamachi bo je<>ie serw po dwóch dniach

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

Daj linki w code :PP

PS Wesołych Świąt xD

Michaaeell_0.png

Zdejmiecie mi te 10%??Nie zauważyłem że ten temat który ''odkopałem'' był tak stary...i od razu z górnikiem mi tu wyskakują :P

PS nie mam za dużej sygny??:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...