Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Różnica skilla między jedną dywizją

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio grałem sporo, lecz dziwna rzecz mi się przytrafiła. Wbiłem na ogromnym win streaku do silv 1, 30 pkt i nagle spadłem ni chuja do silv 2. Później znowu się wybiłem, i jestem w silv 1. Czy ma to jaką kolwiek różnice? według mnie różnica między tymi 2 dywizjami jest ogromna, ponieważ w silv 2 jest gra typu - zbieram ogromny feed z kolegą w early i kosimy wszystko co żyje, a w silv 1 jest gra wyrównana, bez większych przewag. Na czym polega ta różnica?

@down nie myślę, że jeżeli gram w silv 2 i wogóle nie przegrywam, a w silv 1 jest w hooy cieżko.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Różnica jest i zawsze będzie, w końcu to różnica o jedną dywizję, ale to wszystko zależy od ludzi, którzy w niej przebywają. Ilość trolli/lowów jest jednak bardzo podobna, a więc różnica zależy głównie od farta grającego. Masz trochę szczęścia i winstreak dlatego idzie ci łatwo, jednak na S1 również można w early kosić wszystko co żyje, wystarczy początkowo rozegrać trochę inaczej. Różnica więc polega zwyczajnie na odrobinie farta twojego w S2 i odrobinie "niefarta" w S1.

Opublikowano

Na platynie od 3 up Coś sie zmienia. Jak grałem to nie skill graczy sie zmienił ale dynamika samych rozgrywek. Trochę trudno mi to opisać ale gdy szybko wbija się dywizje po dywizji to można to odczuć

Opublikowano

jest różnica.. w skillu graczy jak i ich doborze :) Specjalnie od dłuższego czasu robię zdjęcia różnic między doborem moich sojuszników, a przeciwników. Zazwyczaj wychodzi tak że u mnie 5 osób z srebra u przeciwnika z 3 złotych. Zrobię jeszcze kilka zdjątek i postaram się założyć temat o użalaniu :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...