Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] 33ed czy 91knight

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obecnie gram elder druidem 33lvl full wizard addon. Jakos srednio mi sie gra, spore waste itp. Mam mozliwosc zamiany tego drutka za knighta(bez pacc) 91lvl skille 88/85. I tu pytanie do was- oplaca sie zamieniac? Na moim koncie jeszcze sa 27dni pacca

Pozdrawiam.

@zapomnalem dodac ze mam 33mlvl

snikersproject1.png
Opublikowano

Witam. Obecnie gram elder druidem 33lvl full wizard addon. Jakos srednio mi sie gra, spore waste itp. Mam mozliwosc zamiany tego drutka za knighta(bez pacc) 91lvl skille 88/85. I tu pytanie do was- oplaca sie zamieniac? Na moim koncie jeszcze sa 27dni pacca

Pozdrawiam.

@zapomnalem dodac ze mam 33mlvl

No ja bym sie zamienił , to tylko 33 druid kit z tym addonem , 91 knight jest koksem , możesz expić na niezłych expach.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

znajdź sobie kumpla 200+ eka i idź z nim na Beho tylko najpierw kasy coś zamów z allegro :D i ostre waste w tydzień masz 90 lvl :) a jak no life to w mniej niż tydzień :)

graphic.png

Opublikowano

Ja bym brał tego ek :)

90 knight to kosa, możesz tak farmić hajs, że sobie z tego sprawy nie zdajesz. Jesteś w stanie nawet zarobić na pacc'a za gp, ale to się chyba mniej opłaca :)

Zresztą co to 30 dni pacc.

30 druida idzie wykoksic w 2 dni

Nawet bym sie nie zastanawiał, bierz ek

Opublikowano

Takie pytania nigdy sie nie skoncza i beda walkowane latami...

Zadaj sobie pytanie "Czego oczekuje od mojej postaci?"

Wedlug jednego knight jest nudny, wedlug drugiego jest koksem.

Na 33lvlu masz waste. To pomysl sobie co bedzie pozniej, widac nie grasz zbyt oszczednie.

Mag i Druid zazwyczaj maja wiekszy waste niz paladyn czy knight.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Takie pytania nigdy sie nie skoncza i beda walkowane latami...

Zadaj sobie pytanie "Czego oczekuje od mojej postaci?"

Wedlug jednego knight jest nudny, wedlug drugiego jest koksem.

Na 33lvlu masz waste. To pomysl sobie co bedzie pozniej, widac nie grasz zbyt oszczednie.

Mag i Druid zazwyczaj maja wiekszy waste niz paladyn czy knight.

Nie koniecznie ,widze ty nie grales nigdy wysoko leveleowym magiem/druidem i nie wiesz ze potraa tez o siebie zadbac.

Tak racja rp/ek normalnie maja latwiej , ale ed/ms tez nie ma zle.

Opublikowano

zamienilem sie za tego knighta :) powiem szczerze ze nie zaluje. Postacie magiczne to nie moj typ. Kumpel wbil tym drutkiem 50 w kilka dni, ale co z tego jak musial mnie prosic o cc bo waste mial^^ a ja sobie ustawiam bota na np. Corymach i kasa leci.

Jednak fakt faktem, ze z druidkiem na np. dragach expi sie przyjemnie.

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...