Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zeta

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam fe 16 PP z 3 irkami bo pekly :) Czy dam rade na tym wypo zrobic zete botem? Jesli tak to jakim? Juz kiedys robilem zete ale recznie a nie wiem jak to będzie z botem wyglądać :D

baner.png

Opublikowano

Wszystko poza ostanią falą dasz radę botem, i tak ostatnią zawsze musisz robić sam ;)

marzenia : P

botem nie

Pierdolenie.

7yo9.png

Opublikowano

marzenia : P

botem nie

Zgłoszeni :)

@Topic Zależy jakim botem :) Lecz polecam I/KBota to są na razie jedyne działające boty. Wrota robią dobrze a jeżeli chodzi o Zete to zrobią ją bez problemu poza ostatnią falą ponieważ tam alieny nie lecą za Tobą tylko za Devouerem (Matka).

jp8p35.png
Opublikowano

Mam fe 16 PP z 3 irkami bo pekly :) Czy dam rade na tym wypo zrobic zete botem? Jesli tak to jakim? Juz kiedys robilem zete ale recznie a nie wiem jak to będzie z botem wyglądać :D

Dasz radę botem tylko z ostatnią falą będzie problem najlepiej zrób ręcznie będzie bezpieczniej .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

Zeta ? ;D Robiłem wczoraj golcem , ale ile robił 4h , z 2 irkami , full lf-3 , ale np. alfe zrobiłem w 5h z 1 lf-3 i 2 lf-2 oraz 2 flaxy ;D Więc zainstaluj IBOT;a i zrobisz ;D

Opublikowano

Mam kbota :) A czy moglibyście podać jakie konfy najlepiej mam ustawić? I odległość? :) Dla wszystkich którzy pomogli lecą lajki :)

baner.png

Opublikowano

Odległość zostaw taka jak była czyli 500 (nie za daleko ani za blisko) a konfy to oczywiście FS i 6 osłon w dronach reszta lasery ponieważ bot leci tak równo z alienami że one Cię prawie w ogóle nie trafiają.

jp8p35.png
Opublikowano

To jest tak jakbyś robił normalnie ręcznie wrota. Gdy nie masz neta bot Ci nie robi i Ty nie robisz, gdy wyłączysz bota to tak gdybyś wyłączył przeglądarke :)

jp8p35.png
Opublikowano

Bzdury gadacie. Bot nie robi wrót jak gracz. Bot robi lepiej. Mi zrobił os wrota tak, że przez cały czas nie dostałem prawie ani jednego hita. Wystarczy że będziesz miał fs. Tylko im mniej lf3 tym dluzej bedzie robil

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Bzdury gadacie. Bot nie robi wrót jak gracz. Bot robi lepiej. Mi zrobił os wrota tak, że przez cały czas nie dostałem prawie ani jednego hita. Wystarczy że będziesz miał fs. Tylko im mniej lf3 tym dluzej bedzie robil

No czy ja wiem, ale nie zaprzeczysz że gracz robiąc sam wrota wykona je szybciej od bota

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...