Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno kd to około 20 sekund roboty. Szybciej sam zrobie, niż mi się sciągnie xD. Może komuś sie przyda-_-

like

Opublikowano

1 i 3 ikonka jest dobrze wykonana i ciekawie, reszta to kaszanka robiona już na siłę moim zdaniem, no ale tak jak mówię z 1 i 3 może kiedyś skorzystam jak się nie obrazisz :D

Poza tym praca własna to lajk się należy, a drugi za to, że się z nami podzieliłeś ;)

27yww1c.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, raz to chyba nie zrobiłeś tylko wyciągnąłeś ikonki z różnych clientów, bo rzekome kd są ulepszaczami na niektórych serwerach ; )

Opublikowano

Nie jest to najlepsze wykonanie, ale ciężko znaleźć jakieś inne ikonki.

Możliwe, że wykorzystam. ;p

Opublikowano

Widzialem cos w tym stylu na 5-10 serwerach, moze 1 kd jest nowe, moze... Mniejsza 1kd nowe reszta stare ktore sie znajdzie przykladowo na plikach terenzo;d . Nie skorzystam

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co ja widzę został tylko zmieniony kolor a nie kształt kd.

Co innego jak byś kształt zmienił to by był szał a tak to go nie ma xD

Każdy w ps może wrzucić :) Aaa i osobiście mi się kd nie podobają :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Mi to wygląda tak jakbyś uciął kd witalności oraz kd obrony i zmienił im kolor . To pierwsze wygląda jak pajęczy klucz tyle, że też przycięty ..

DPFt2G3.png

Opublikowano

Standardowe ikony są o wiele lepsze, te nie są złe ale też nie najlepsze lecz myślę że może się komuś przydać.

lg9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...