Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uciekanie celownika

karlos16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem narazie zolty w ta gre mam samolocik niemiecki te 3 pierwsze od poczatku.Gdy gram nimi chce kogos ustrzelic a dotego musze strzelac w ta kule wyprzedzajaca ale nie wiem czy to moja wina czy myszki bo poprostu mi ucieka strasznie.Czyja to wina czy mam mniej szarpac myszke czy zmienic w ustawieniach a moze to przez samolot

Opublikowano

może masz kijowy blat a nie masz podkładki pod myszkę laserową i dlatego

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Opisz troszkę dokładniej problem. Jeśli celownik Ci szarpie i cały drga to jest to wina internetu lub komputera. Po prostu za słabego. Już o tym kiedyś był temat. Generalnie powinieneś płynnie podążać myszką za samolotem przeciwnika. Nic nie powinno drgać, ani uciekać. Najpierw napisz co się dokładnie dzieje. Jeśli celownik Ci skacze i drga spróbuj zmniejszyć ustawienia graficzne, a jeśli nie to może faktycznie zmniejsz czułość myszy.

@EDIT

Następnym razem nazywaj tematy z góry tak, by było wiadomo o co chodzić oraz dodawaj Prefix [Pomoc] [Problem] [Pytanie]

Opublikowano

wina chyba tkwi we mnie bo chyba chce za szybko przejsc na inna strone i za szybko to robie moze nie moge dogonic wroga. Na filmach tak gladka chodzi myszka

Opublikowano

Moim zdaniem jest to problem z internetem, zastosuj się do powyższych komentarzy a na pewno znajdziemy pomoc również dla Ciebie.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

dziurawe biurko, zakurzony laser, sprawdz te rzeczy

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli samolotem rzuca na wszystkie strony i nie możesz wycelować, to jedyna tego przyczyną jest słabe połączenie internetowe i zbyt wysoki PING. Myszka i ustawienia graficznie raczej nie mają nic do rzeczy - ja mam zawsze około 18-23 FPS a wszystko chodzi mi w miare płynnie.

Ops. nie zauważyłem że to jakiś odświerzany kotlet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...