Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który Spawn Lepszy?

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który spawn lepszy:

• Ma?y
      1
    • Du?y
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio chce zrobić survival+frakcje i mam pytanie do użytkowników zajmujących się minecraft.

Ostatnio mam małe wątpliwości i nie wiem czy zbudować mały spawn, lub duży.

Mały polegałby na świniarni, zasadach, spawnie.

Duży polegałby na mieście, jakieś kościoly domki i w nich będą NPC, oczywiście wtedy można dodać parkour w postaci świątyń czy kanałów.

Który spawn lepiej będzie wyglądał?

Opublikowano

Trochę dziwne pytanie.Lepiej będzie wyglądał ten,który zostanie lepiej zrobiony xD

Jeśli chodziło Ci o to,który będzie bardziej pasował to już zależy od Cb. Przyjęło się,że na serwerach survival są małe spawny czyli spawn+zasady. Natomiast jak chcesz zrobić duży spawn i dać jakieś atrakcje typu parkour itp. to nie widzę w tym większego problemu. Graczom na pewno spodoba się jakaś odskocznia od survivalu.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Owszem pytanie jest dziwne, mogę Wam przysiąść, że spawn duży będzie fantastyczny. Niestety jedna osoba się ze mną nie zgadza i stąd wzięło się to pytanie.

Chociaż jeśli mam być szczery dla mnie w survivalu nie powinno być spawnu, tylko losowe położenie ^^

Opublikowano

Zrob maly, ale bardzo starannie wykonany

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...